EAmechaniX Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 (Редактирано) Oooo, не ми отговаряш на въпросите! Мятам та, мале! Ха познайте кой направи туй нещо ( Biajero ) преди повече от половин година за марката Windmill?! Ползва се за таквоз: http://www.luischeultrio.cl/video3.html http://www.luischeultrio.cl/video2.html http://www.luischeultrio.cl/video1.html Редактирано Март 11, 2010 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 11, 2010 Автор Отговорено Март 11, 2010 Гочеееее, Гоче.....много ще ми липсваш мале... .......... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Oooo, и заплашваш! Ей ся та изказвам Това е Румънската китара изцяло по поръчка и дизайн на румънски клиент. Така нареченият Custom made guitar. Аре, изказан си. Ся обясни за главата що така я направи, че умирам да разбера! Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 12, 2010 Автор Отговорено Март 12, 2010 Можеш ли да ми кажеш, защо ги наплющя тия всичките снимки тука мале? ........... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 Кире, играеш го скромен и много хора не знаят за какво иде реч, когато се спомене твоето име и приказват глупости. Това беше за тях, те си знаят кои... Аз лично се чувствам горд, че познавам такъв кадърен човек и винаги ми е било драго да те хваля и препоръчвам, и мисля да не спирам да го правя. Освен кадърен майстор ти си и добър приятел, така че, мисля че би могъл да ми простиш, че издадох някои тайни, ама не съжалявам...ако ли пък не можеш... с удоволствие ще поема гнева ти. Цитирай
synchu Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 Moйто инлей по-красив обаче го е изпедепцал Евстати Това е защото си е мойто... Цитирай
abductor Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 Амче земи метни по един инлей та и ний да наплакнем окото тука, той Кънчо няма да се сърди, пък и нали го изказаха вече... Цитирай
Telerig Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 (Редактирано) Аз пък гледам клипчетата и не вярвам на ушите си как от тая подпалка ( изпипана от майстора до съвършенство разбира се) може да се извади басов тон с такива ниски...тоя тип само солира ли или и акомпанира басовите линии там... Редактирано Март 13, 2010 от Telerig Цитирай
abductor Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 Тоз бръмбазък няма мензура като да вади баси, туй е нещо като бас с капо на 12-то прагче за басисти-солисти, дето прагчетата надолу вече не ги аресват Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 13, 2010 Автор Отговорено Март 13, 2010 Ариеле (abductor), баш си прав за 12-ти праг на баса. Тая курабийка е точно бас, ама до 12-ти праг. Има обаче много особен, по-скоро специфичен звук, който обикновеният бас не вади. Иначе за synchu-вият инлей, ще нацапам снимки, ама само да го довърша...ако до тогава synchu не е пратил по мен някоя ракета "земя- земя"... Telerig Адаш, приложението на тоя инструмент е по скоро за индивидуална изява, солиращ и основен инструмент, поне от последният албум на свиреца, така изглежда. Довечера ще постна едно по-читаво изпълнение, от което могат да се извадят някакви изводи. К. Димитров Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 След така развилата се и благополучно завършила драма, ще си позволя егоистично пак да ви върна за момент към моята си летва! Струнничето е поръчано, платено, остава да дойде! http://www.bestbassgear.com/hipshot-ricken...ass-bridges.htm Hipshot Rickenbacker Type Brass Bridge - Chrome Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 13, 2010 Автор Отговорено Март 13, 2010 ^ Стунника е готин, отличен вариант, в сравнение със стария П.П. ...линка, за който стана дума в предния ми пост: Sound Sapmle К. Димитров Цитирай
Telerig Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 Много приятна музика...тона също е много 'арен! Струнника също изглежда въодушевляващо Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 18, 2010 Отговорено Март 18, 2010 Янчо, пак спря с картинките, ш'са замергами! Матрял има-ни са пръй! Мноу са умълча нещо...съмяаш ма, чи са готвиш за Summer NAMM 2010. Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 19, 2010 Автор Отговорено Март 19, 2010 ...съмяаш ма, чи са готвиш за Summer NAMM 2010. ...от твоите пръстчета (уста), нали знаеш къде ... .......... 1 Цитирай
Recommended Posts