fLiSk Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Аууу идеална подпалка ! Ще си взема един такъв ръжен Цитирай
synchu Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Мали и аз така потръпвам, чакайки снимки от Захарий ... Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 ^ Нали? Той Енчо го умее това - няма-няма, и се усетиш, че си зарибен и си чакаш снимките! Кала, тоя ръжен... Лекинко, само! Цитирай
abductor Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Дам, злодей е Стамат! И аз докат да се усетя се закачих и сега си проверявам пощичката по 50 пъти на ден с треперещи пръсти. Стопих се, на човек не мясам, хванах дископатия, херпес, ечимик и депресия от вълнение и притеснение. Такива като него трябва да се третитат като ония, дето продават хероин на прогимназистите. Ама кво да се прави, то си е болест това. Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Перфектен е сапа...Симеон е голям! И аз съм сипал бирата, тръпна и чакам в бурно вълнение развитието нататък Цитирай
EAmechaniX Отговорено Февруари 8, 2010 Отговорено Февруари 8, 2010 Ами тогас... Омбре президент! Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 8, 2010 Автор Отговорено Февруари 8, 2010 (Редактирано) visiondann, Heavy Metal, fLiSk, верно е, прав си! Гори идеално сопата, но и боли synchu, Mephistofel, abductor, Бацета, замислям се, дали с фотография няма да мога, да изкарвам по-добри кинти, или да си продължавам с хероина ? Telerig, адаш, само с една бира ли бре? ... ГАВРАиле, мале, .... там е спасението, ша знайш - президентството ! .......... Редактирано Февруари 8, 2010 от BassTraffic Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 ^ Адаш така както ни измъчваш със снимки един път на месеца няма да стане с хероин и фотография - почвай да пласираш бира...иначе аз за сега съм доволен от нефта - добре върви на борсата Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 11, 2010 Автор Отговорено Февруари 11, 2010 Адаш, специална порция снимки за теб и за останалите пристрастени. Признавам си, стана ми съвестно и ето.... Както обещах, демонстрирам визуално садизма нейде вътре в мен, за сега го отнасят китарите, за в бъдеще - ще видим Басягата изглеждаше така: След силен порив на любов към трионЯ, се получи това: Не съм виновен, дори се спрях по едно време. Антонио, мале, сълзи не помагат! П.П. Иначе забелязах един проблем, който няма как да не си личи, дори и след запушване. Проблема е следният, отвор за кабелите на адаптерите е малко по-дълбок, отколкото трябва. Започва отвора оттук: Продължава... И завършва тук: К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 (Редактирано) ...и т'ва са китари за сума ти кинти! Гахтъ ф баса!!! Аре лека, по-лека и лека полека...! Редактирано Февруари 11, 2010 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 11, 2010 Автор Отговорено Февруари 11, 2010 (Редактирано) Седефе, не се коси мале! Аз също имам кусурнайси забележки, де конструктивни, де дизайнерски, ама тук тая дупка е правена допълнително. Кабел за адпатер или за маса май е трябвало да мине от там.... ... иначе по-леко от това не мога ... Редактирано Февруари 11, 2010 от BassTraffic Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 Те така от една китара се правят две.Сложи на всяка половинка по един гриф, че да има басчета за различни строеве. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Даже направо му го изпращай на Антонио така. И аз искам снимки, Харалампий ... Или ти само най-бруталната еротика публикуваш Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 12, 2010 Автор Отговорено Февруари 12, 2010 (Редактирано) ^ ^Ама това си е идея . ^ ...как ме разконспирираааааа К. Димитров Редактирано Февруари 12, 2010 от BassTraffic Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Лелеее, мамицата им, мръсни самозвани МАЙСТОРИ - кой ли не е се е упражнявал на този бас?! Еба си хората, еба си чудото!!! Така запалих, че дисекцията остана на заден план! Нищо, аз имам доверие в д-р Коце и способностите му и съм сигурен, че всичко ще е наред! Цитирай
Recommended Posts