spineless Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 ...имаше и още неща, но не сещам в момента. Ще има още снимки и ще има още обяснения по темата. Това се очертава да бъде доста "кръвожаден" ремонт и ще е има какво да се види. К. Димитров Може би лека промяна по лицето на китарата? Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 12, 2010 Отговорено Януари 12, 2010 ^ Хич няма да е лека, вярвай ми! Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 13, 2010 Автор Отговорено Януари 13, 2010 (Редактирано) Да, да, хич няма да е лека промяната. Аз вече се изморих само от това, да си водя записки за това, какво трябва да се прави Последното допълнение към ремонта ще е и нов топ, като отпадне байндинга. За сега избираме още варианти за дръвце, но май избора клони към Яворче, много близко до оригинала. Ще се опитаме и да измислим някаква по-компактна и елегантна кутия за електрониката, без да се рови баса отзад. За сега имаме някакви идеи, ама ще се избистрят нещата, като се стигне до там. К. Димитров Редактирано Януари 13, 2010 от BassTraffic Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Уууу, я какво видят очичките на батя. Мефи, ще го почва Коцето, а. Ехааа. Стойте така, да ходя за пуканки! Някой да иска бира? Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Басчето ще е Powered By Bartolini: http://www.bestbassgear.com/bartolini-72m45c-pickups.htm# Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 18, 2010 Автор Отговорено Януари 18, 2010 Както казах преди, много ми се отдава цепенето, рязането, разглобяванаето и други такива разделителни мероприятия. Доказвам го нагледно: Има още една серия от садистични интервенции, които ще бъдат старателно заснети. Фингърборда ще се отлепя и тялото ще се разчленява К. Димитров Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Лелееее, ти си бил завършен садист с патоанатомични изкривявания! Аз ако знаех, хич нямаше и да помисля да ти го поверя този бас! Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 18, 2010 Автор Отговорено Януари 18, 2010 ... който може го може ....... Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 Aми че той почти готов. Като се свърши и със "Фингърборда ще се отлепя и тялото ще се разчленява ", може да се праща обратно за София Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 19, 2010 Автор Отговорено Януари 19, 2010 (Редактирано) fLiSk , не биваше да издаваш изненадата! Сега Mephistofel, като се съфиряса и след като отмине действието на успокоителните, ...грифче да ни е яко. Казват по новините, че много буйно е приел новината, ще видим.... ....... Редактирано Януари 19, 2010 от BassTraffic Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Горкото Рики. Батко много го пазкаше докато пътува до доктор Коце. Аз да знаех, че е на едно кръв и четири броня щях и да му бая по път. Мамино, разчленено то, бузанче! Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 19, 2010 Отговорено Януари 19, 2010 Хаха, смейте се вие за моя сметка, смейте се... Оф, как ме е яд, че забравих да снимам от долната страна капачката за тръсовете, с която някоя глава е сменила оригиналната!!! Доктор Коце може да ме отмени, ако има желание, да образуваме малко смях на хората! Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 20, 2010 Автор Отговорено Януари 20, 2010 Грифчето наистина полегна на операционната маса и опредлено от него изкочиха доста изненади, както се очакваше. Въпреки, че гайките на тръсовете не бяха затегнати, грифа си беше видимо и фрапиращо опънат назад. След като ампутирах ФБ-да, се видяха проблемите - два гадни тръса и един Фборд лепен с лепило за гума: Сега предстои запълване на каналите на старите тръсове, стабилизиране на грифа, нов тръс (само един) и нов Фборд. П.П. Mephistofel, верно, че има скрито послание на задната страна на truss rod cover-а. Сега остава само да го разшифроваме . К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 20, 2010 Отговорено Януари 20, 2010 (Редактирано) Някой определено е знаел какво прави. На бас, че е бил вулканизатор-басист! ...или обущар-басист?! Редактирано Януари 20, 2010 от EAmechaniX Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Хаха, дисекцията върви! А който познае от какво е изрязана капачката, печели награда - три оки газиран цвик! Цитирай
Recommended Posts