EAmechaniX Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 (Редактирано) Ооо, ЦРУ не спи, то няма легла... Иванеее! (oldman) Редактирано Септември 6, 2009 от EAmechaniX Цитирай
SergoX Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 И аз чакам с нетърпение да видим този ремонт, цвета и надписа, ако ще го има... И аз чакам да видите как мечтано става явно , как забравено и изоставено възкръсва и радва всички сетива!! Да да,музика може да бъде И вкусна !!! (плюс много торти за K.D.) Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 8, 2009 Автор Отговорено Септември 8, 2009 (Редактирано) Здравейте, с настоящият коментар отварям нова страница в темата, като представя възстановяването на Японска китара "Elmaya", която наш колега съфорумник е отковал от стената на заведение, в което е свирел. Всъщност самият той може да разкаже подробности около начина и на придобиване, и на произход. Снимки на китарата след отковаването: Снимки на китарата във вида, в който дойде при мен: К. Димитров Редактирано Септември 8, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Ся за наказание няма да ти чистита ружденния ден утря. Щи ти гу чистита ф петък - да тий гадну ...Ами ся, да мий гадну значи а?! Ей ся ше туря направо финалните снимки на китарата и ше видим на кой ши муй гадну! Tук е още при мен в сервиза. Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 8, 2009 Автор Отговорено Септември 8, 2009 Славейчо, нимой с лошу пиле! Навлизаш ф пужаруупасТна зона, а ти кибритец развяваш... .......... Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 Тук усещам, че ще има диви, груби и брутални интервенции, ама пък като гледам досега как се справя колегата Димитров - ако накрая от това не излезе китара, то аз да съм кон. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 ... ще има диви, груби и брутални интервенции... ...Меко казано. Цитирай
gpav Отговорено Септември 8, 2009 Отговорено Септември 8, 2009 BassTraffic ЕвЪлЪ !!! Не бях погледнал нито една страница от темата ,но поради технически безАЛКОХОЛНИ случки ( такава е днешната младеж ) ,неможах да заспа и реших да поскитам у форумо .ТА да се върнем към темата ,страшно ги работиш китарите .След работата ти над SanWitch-a на EAmechaniX и това ,което изчетох в предните 12 страници съм абониран за тая тема. Цитирай
Lekov Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Аз заради нея влизам във форума, често се обновява с нова, интересна и поучителна информация Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 9, 2009 Автор Отговорено Септември 9, 2009 Другари! Благодаря ви за симпатиите ...само малко дето Трифун се излага ама нищо... Сега прилагам следващата порция снимки, като ще се опитам да обясня какво съм правил и защо. Тук на тази снимка, след като изчистих старият лак, се появи сериозна фуга - около 2мм м/у тялото и грифа. Грифа е сет ин конструкция, но интересното при него беше факта, че под фингърборда беше стегнат с 4 винта и след това е залепен фингърборда отгоре. Не бях виждал подобно изпълнение. Лекуването беше: отлепяне на ФБ(фингърборд), подлепки, възстановяване на ъгли и т.н. На тази снимка се вижда фабричният дефект, който представлява Неуспоредна глава спрямо тялото. Дефекта е фабричен, а не в следствие на усукала се или деформирала дървесина. Лечението е ...то се вижда на снимката. Понеже идеята бе, да се промени формата на главата, за това се наложи да се лепи отстрани допълнително малко махагонец, за да не стане формата съвсем диабетична. Тук няма нужда от коментар. Малко байндиг... Това е за днес. К. Димитров Цитирай
SergoX Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Тази форма на хедстока май предрасполага към някъкви интересни именца......... Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 10, 2009 Автор Отговорено Септември 10, 2009 (Редактирано) Продължението на серията снимки следва с боядисаното лице на тялото и главата на грифа: Байндинга е поставен, както и са направени малки вдлъбнатини за копчета на потенциометрите (малко PRS стил) и жака е преместен странично (мисля, че имах снимка точно на жака, ще я потърся). П.П. Обърнете внимание на отворите за потенциометрите! При следващите снимки те се увеличават, ще обясня защо по-нататък. К. Димитров Редактирано Септември 10, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Станчо, ни ма кефиш, бацко...! Много така я караш...редичко, редичко.. Цитирай
SergoX Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Нека,нека! Човека си го кара ПОСТЕПЕННО,точно както ми харесва ! Цитирай
Recommended Posts