Heavy Metal Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Пичове, позволявам да ми завиждате. Не мога да повярвам, че тази китара ще е моя. (между другото ви казвам на ухо, че ако разберете цената, за която беше извършена тази операция на вътрешните органи и съживяването на това същество, наречено ''Моята китарка'', ще изявите голямо и неистово желание вашите китари непременно да бъдат прегледани от този ''чичо доктор'' - адаша . Давам гаранция за предстоящите операции от мое и позволявам си, от негово име. И още веднъж -- ПОЗВОЛЯВАМ ДА МИ ЗАВИЖДАТЕ! П.П. Благодаря на всички за добрите отзиви и най-вече на адаша. Ще се постарая да кача семпъл да я чуете като звук (щото да знаете, че най-добре свиря на бутилка) Цитирай
Heavy Metal Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Дани, за работа не ме търси,но за поливане и свирня винаги готов, само свирни,че си свободен!!!! Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 2, 2009 Автор Отговорено Септември 2, 2009 (Редактирано) Г-н Димитров определено е свършил всичко посочено и много повече. Наистина красива китара но си има една приказка - от пръдня боя не става. Мястото под бриджа, което е без фурнир, изнервя много Сичко друго е на 6 Привет! Казвам Костадин. Считам това за официално запознанство с цел да разчупим черупката и студенината на официалните разговори, и директно минавам на ти (ако ми е позволено все пак ). Да така е, прав си. Малко дразни тапата на флойда, но все пак целите на това упражнение бяха единствено и само звуково стабилизиране на китарата. Между другото тази тапа изобщо не влизаше в предварителният план. Аз подех инициативата да се направи по-стабилна. Всъщност крайният продукт (визията му) се определя от вкуса на клиента, предпочитанията му и най-вече: "Има ли финансова криза в семейният бюджет?". Има разумни компромиси, които при всички положения трябва да се допуснат. По-добре визуален компромис, отколкото технически - калпав материал например. К. Димитров Редактирано Септември 2, 2009 от BassTraffic Цитирай
rockozaurus Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 И аз да си кажа думата;Освен талпата, много зле са тези "тенекии" около адапторите.Едни кремави, пластмасови ще седят много по-добре...Също така и пикгарда; ако е бял или черен ще се откроява повече,което ще придаде по-сериозен външен вид...Може да ме обвинявате в липса на чувство за хумор, обаче това си е лично мое мнение с което не целя да обременявам никого...За майсторлъка и от мен 6. Цитирай
spineless Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Aз мога да ти кажа, че тенекиите аколо адаптерите си седят прекрасно, тъй като адаптерите не са с метални капачки. Ако бяха с, щеше да е грозно, но така много добре подчертават никела на бриджа Цитирай
Daniel_V Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 (Редактирано) Идеална е станала за това което дава като възможности! Просто евалата! Честито и със много свирня! Относно думата на rockozaurus... тии недей да му береш кусури на изработката. Точно щото е никел е яко и "модернизира" малко общия вид. Тука не е за винтидж детайли. Аз още си събирам кинтите за китарата която ще си правя при KD! Поздрави! Дан Редактирано Септември 4, 2009 от Daniel_V Цитирай
rockozaurus Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 това си е лично мое мнение с което не целя да обременявам никого... Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 4, 2009 Автор Отговорено Септември 4, 2009 Разбира се, че всеки има право на лично мнение и ще се радвам то да бъде споделено тук в темата . ...то тази тема всъщност е и за това. К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Едва ли те/ви радват моите лични мнения по въпроса за някои ''произведения'', но това е положението - мнение, можеш ли да го подминеш?! Генчо, някои хора се дразнят, имай го предвид следващият път, когато решиш, че искаш да чуеш чуждо мнение...пък и с моя подход...абе ти си знаеш. Цитирай
Heavy Metal Отговорено Септември 4, 2009 Отговорено Септември 4, 2009 Утре или в други ден ще се опитам да кача семпли да я чуете. Изкам да кажа ,че смених два вида струни и в момента почти звучи като китарата на Джими Пейдж/сигурно не ми вярвате, но е така/. Много Ви моля не пишете глупости и не се заяждайте защото форума не е за това.А относно темата,отговорете си,защо жена не се люби на площад и ще разберете защо ви казвам да не говорите глупости. Поздрави на всички. Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 6, 2009 Автор Отговорено Септември 6, 2009 (Редактирано) Ще изчакам още ден, два, адаша да пусне някой друг семпъл (ако му се занимава де) и си мисля, че това ще е достатъчно, за да се продължи нататък по темата със снимки, на една друга китара, която е вече завършена. Китара, която преди да дойде при мен е била закована на стената с 3 големи пирона като украса в заведение и след това напълно възстановена, и леко променена. К. Димитров Редактирано Септември 6, 2009 от BassTraffic Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 Мааалииииии!!! Тя била разпната като Исус бре! Нямам търпение да видя възкресението й. Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 6, 2009 Отговорено Септември 6, 2009 И аз чакам с нетърпение да видим този ремонт, цвета и надписа, ако ще го има... Цитирай
Recommended Posts