X-it Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 Здравейте, какво мислите за Nova Drive? На мен лично доста ми харесва идеята за аналогов overdrive/distortion който обаче се контролира "дигитално" и най вече това можеш да си записваш настройките на пресетите и да ги управляваш по MIDI път. Както и да е..... Та въпросът ми е.. Нали е в продажба? Има ли го в БГ някЪде? Ще го има ли? Идеята ми е да се пробва... Май Dynacord бяха вносители на TC? (да това всичкото беше 1 въпрос ) Ето го и него: Пс. Само не се заяждайте ,Please! Айде Peace! Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Аз лично мисля, че TC Electronic, каквото са извадили до сега е било, ако не много, то поне добро Пробвал съм други неща от серията Nova и съм доста доволен. Динакорд са официалния вносител, обаче и цените са им солени. Цитирай
musicman Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 На мен също ми харесва... на външен вид Айде ако някой го е ползвал да каже впечатления. Видеотата съм ги гледал. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Kolio_K има винтидж овърдрайва и беше пуснал семпли заедно с още 6-7-8 самосвала. Потърси темата, интересна е. Но не знам доколко двата им ефекта имат общо. Цитирай
Recommended Posts