Prodrummer Публикувано Юли 10, 2009 Публикувано Юли 10, 2009 Ей хора, решил съм да си купувам педал и най - близкото ми място е Варна...та който е от там ако може да ми каже магазин + оферта ако знаете нешо около 100-150 лева....Казаха ми за xxxx и Левито ама нищо конкретно Цитирай
joto Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 http://www.pro-technica.com/read.php?cCat=102 - например Цитирай
vihro Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Малък съвет.При евреина-обирджия Левито въоще и не стъпвай. Цитирай
drumvarna Отговорено Юли 10, 2009 Отговорено Юли 10, 2009 Зад Винса е магазина на Динакорд - Варна! Шефа се казва Тинко! Това е най - добрия магазин във Варна , при друг да не ходиш , особено Левито или Канев!! Цитирай
Prodrummer Отговорено Юли 11, 2009 Автор Отговорено Юли 11, 2009 Зад Винса е магазина на Динакорд - Варна!Шефа се казва Тинко! Това е най - добрия магазин във Варна , при друг да не ходиш , особено Левито или Канев!! Това зад винса...може ли адрес щот ще се оправям сам след гарата и ще ми е доста трудно.....а за тоя еврейн...добре че ми казахте ....аз само знам че в магазина има доста стока ама не знаех че е такъв измамник какъвто казвате...благодаря за предупреждението! Цитирай
vihro Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 Моя грешка! Етническата му принадлежност няма значение в случая,а единствено това,че цените са ужасно надути и е отвратителен дървен философ. Цитирай
Recommended Posts