KhanAttila Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Преди всичко искам да благодаря за това, че доста хора се отзоваха и дадоха мнението си. А фактът, че има толкова много положителни коментари, радва всички от групата и ни зарежда с още повече хъс! Каквото и да мислите за музиката ни, споделете го, защото всеки един коментар е ценен за нас и ви уверявам, че се взима под внимание! В този ред на мисли, kvelikov, би ли писал какви конкретно промени си направил в честотите и какво точно си целял с корекциите? Оценявам критиката ти и всякаква информация по темата би била от помощ. Благодаря още веднъж! Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 (Редактирано) Разбира се, че бих писал, но ще отнеме мноооого време и честно казано няма смисъл да занимаваме хората... Ето цитат от по-горното ми включване: "...Пичове, не се познаваме и кефите (особено с BG пеенето)! Не ме сдържа обаче да споделя нещо (особено ако това са финални миксове), изцяло в стил градивна критика: - нивото на ритъм китарата е малко в повече... - басът можете да му дадете повечко обем - вокалът има хубав тембър, но се скрива в този център...И той си плаче за обем...:--) Не знам на колко писти е смесен, но според мен "две" трябва да е минимумът..." Обади се на 0899982814 и на по бира ще ти обясня какво знам и какво бих направил по звука. Пак уточнявам, че това би трябвало да ви го направят в студиото, ако са коректни...:--) Wait Ya! Редактирано Юли 14, 2009 от kvelikov Цитирай
Angel Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 (Редактирано) ' Ноо яко! Евала, Фен! Съвсем скоро ще имате и една достойна клубна сцена във Филибето, да го чуем този злобен дисторжер на живо, с подобаващи децибели! Редактирано Юли 14, 2009 от Angel Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Ето една пробва върху мп3ката http://www.megaupload.com/?d=HK87ARUB Цитирай
Бицев Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Много добра работа - браво! Особено впечатлява, както и други отбелязаха, стегнатото свирене, якия звук на китарите и баса, и богатото и надъхано изпълнение на вокала. Именно последното ми излгежда малко неодизявено в записа, особено потъва в 'Илюзии', заслужава повече внимание. Kvelikov и BlackBird са пипали различни работи, но все в тая посока; според мен първият (макар и леко драстично) е дал по-добра илюстрация на посоката. Но всичко това си се прави при оригиналното смесване, нито на МР3, нито дори е въпрос на мастеринг (на който отделно може да се обърне внимание, когато миксът е докаран). Иначе избраният стил е много гот, аранжиментите са автентични (въпреки явния източник на вдъхновение) и разнообразени динамично и структурно - парчетата (и цялостното впечатление от бандата ви) имат потенциал за голям пробив. Ако на живо можете да задържите тонуса на тези 3 парчета в едно 60-минутно шоу - чакат ви големи успехи! Цитирай
bluelemon Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Много гот са парчетата майна. С корекцията на kvelikov звучи доста по добре. Вокала най вече ме кефи как е по изразен и води, също така и баса по се чува. Някак по отпуснато слушам без да се напрягам Казвам го като слушател. Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Парчетата са готини, а за записите си е въпрос на вкус. Добрите идеи просто си звучат добре. Цитирай
Slacoth Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Аз бях наскоро до Пловдив и слушах групата ви, в някъв клуб беше. Записите в момента не мога да чуя, но имам хубави впечатления от концерта. Ако имам забележка, тя е че барабаните идват как да кажа малко в повече метъл от необходимото. Имам предвид като начин на свирене, като динамика. Все пак сиатълската музика не е метъл и затова така ми дойде да пиша. Но това не е критика, само позиция, а и аз слушам предимно метъл музика и по-малко гръндж, така че no matter. Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Аз мисля, че след проведените консултации, уговорки и схеми за разпределяне на министерските кресла, скоро ще можем да чуем ГОТОВ и як продукт...:--) Цитирай
Recommended Posts