lesli Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Ползвам клавира си единствено за саунд-модул при работа с компютър.Целта е изработка на миди-файлове и записването им в аудио формат.Клавира има изходи L/R стандартни жакове, и чинчове също като изходи.Откъде е е по правилно да се вземе сигнала за аудио запис ? Цитирай
Slav Отговорено Юли 8, 2009 Отговорено Юли 8, 2009 Изходите. Поне аз моя го записвам така ( нищо че имам само един изход ). Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 8, 2009 Отговорено Юли 8, 2009 Твърде е вероятно да са еднакви, но знае ли човек. Затова си има упътвания, в които пише къде кое какво що. Прочети! Цитирай
lesli Отговорено Юли 8, 2009 Автор Отговорено Юли 8, 2009 По скоро истината по този въпрос ще я пише в инструкцията на някой миксер,защото те са оборудвани по същият начин.И вероятно взимането на сигнала от чинчовете елиминира корекциите на миксера,в случая синтезатора Цитирай
bertone Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 От чинчовете е правилно. Аз имам Yamaha Tyros2 и от там се взима кристален звук Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 9, 2009 Отговорено Юли 9, 2009 Мисля, че от чинчовете излиза сигнал, на който не може да се управялва силата на звука - независимо в какво положение ти е Master Volume. Това май е единствената разлика. Цитирай
lesli Отговорено Юли 10, 2009 Автор Отговорено Юли 10, 2009 Така се оказа.Единствената разлика е ,че сигнала при чинчовете е фиксиран по ниво. Цитирай
Recommended Posts