bulby Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Добро утро колеги! Това е първото парче на от предстоящия нов албум на Alice in Chains, първи от 14 години насам. Тази сутрин го въртя нон стоп и цепи мрака! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 O, размазват! Новия вокал не се откроява нещо... много глемърси го раздава. Парчето обаче е убиец. Ще свирят в Германия (разбрах от най-добрия ми приятел, който е там и ще ходи). Айде сега и Soundgarden и Stone Temple Pilots да последват. Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Преди 3 седмици всички от Саундгардън освен Корнел се събрали в един клуб и забили две парчета, концерта е бил на други групи, вокала също (и като гледах видеото тежи поне колкото 3 Корлнела). Корнел и той почна да пее песни на Саундгардън по концертите си, явно видя, че с поп музика няма да си изплати ипотеката. А това новото парче требе да се чуе, ама няма да е на работа. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Музиката е добра, но като цяло е прекалено метълско и репетативно. Колкото и да е неуместно да се изразя така, просто не е достатъчно друсано Цитирай
bulby Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 Преди 3 седмици всички от Саундгардън освен Корнел се събрали в един клуб и забили две парчета, концерта е бил на други групи, вокала също (и като гледах видеото тежи поне колкото 3 Корлнела). Преди повече време беше, и вокалиста е Тад Дойл от суперкултовата сиатълска слъдж машина TAD Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Парчето е много добро ,обаче съм съгласна ,че вокала не се откроява ... Музиката ,обаче има този запомнящ се риф ,който всеки хит трябва да има Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Яко, не е стария AIC, ама и този е много гот ! Кантрел яко мачка китарите пак. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 ^Той открай време ми е слабост. Готини неща измисля и хубаво пипа, като солира. Без Лейн Стейли не е същото, ама пак е доста добро. Цитирай
sevenstring Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Нищо особено нечувано и запомнящо се в това парче, но във всеки случай се кефя на реюниъна. Цитирай
rockstar666 Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Яка жица,слушам го и аз от сутринта-модерна работа! Стоун Темпъл и те са се събрали и записват нови неща, очертават се силни завръщания и защо не и такива хедлайнъри и на "Сиатъл Найт" Цитирай
Bozzich Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Парчето е убиец. Адски яко. За мен си е достатъчно Алис, но може би не съм чак толкова die-hard... Модерен, доста по-тежък звук, типичната ленива и ядосана машина... Много силно, много. С нетърпение чакам още Mерси на Angermeans. Цитирай
Facemelter Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 От 30 юни на официалния сайт на групата се показа новото им парче - A Looking in View. Свалянето е безплатно. Само трябва да се подадат малко данни. Това е първата песен от предстоящия да излезе есента албум - Black Gives Way To Blue и според мен е нещо наистина размазващо. От текста не можех да очаквам повече, а рифа гази глави като булдозер. Всеки заклет фен би казал, че не е същото без Лейн, с което съм съгласен, но въпреки това съм напълно доволен с това произведение. И все пак чуйте - някои чакат подобно нещо вече почти 14 години! www.aliceinchains.com Цитирай
ultramega Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Айде сега и Soundgarden и Stone Temple Pilots да последват. Точно ... Ужас! Кошмарът няма край... То от грънджа нататък, сякаш нови явления в рок музиката няма. Не се знае какви други кошмари ще те сполетят и дали няма да са по ужасяващи за теб Цитирай
Recommended Posts