keri_gilbert1 Отговорено Август 23, 2015 Отговорено Август 23, 2015 Много добро видео. Перфектен пример Цитирай
TONY Отговорено %s в %s Отговорено %s в %s Предстои да купувам(е) кожи за барабани. Барабаните са Пърл експорт. Иска се да звучат прилично , като по клиповете от нета и да стават и за записи( когато се мналожи). Ползваме ги няколко барабаниста. Дилемата е - евтини кожи от Тему (един от ползващите, държи на такива, някакъв фен на Тему е), излизат нищо пари - 33 е ( плюс такса Еконт ) - общо 40 евро или нещо добро марково, среден клас , нито най-евтини, нито най-скъпи, това е моето виждане. Преди години за Сонора на същият този тему барабанист, бяхме взели Encore ( подмарка на Vintage китарите). Възможно най-евтините бяха. Като за такива си бяха ок. Но определено ми се иска нещо по средата, пък и да отговаря на класа барабани ( най-добрите в ниският клас). Тему кожи без марка срещу среден клас маркови? 1 Цитирай
musicman Отговорено преди 5 часа Отговорено преди 5 часа ^ Ти би ли си купил струни от Тему за записи? 1 1 Цитирай
TONY Отговорено преди 2 часа Отговорено преди 2 часа Аз лично не. Момента е малко особен. Другият барабанист ми е приятел, свирил е в Уран, сега е в друга банда. Готин е, но като всеки си има особености. Върл фен е на Тему, май само от там си пазарува.... а аз, досега нищо не съм взимал от там ( затова и питам, предполагайки, че китайците правят и качествени неща). Отделно е по професия счетоводител и разходната част му е любима тема. За нова година взехме не скъпи пайсти комплект чинели и спрямо предната безмаркова железария, нещата корено се подобриха. Да, ще взема среден клас кожи, пък той нека се сърди( ако се сърди) и без това не късаме кожите често, един комплект ще издържи година - две. Свирим няколко барабаниста ( аз не се пиша баш барабанист,) но никой не е от този тип, дето ще съсипе чинели или кожи за месец -два. Цитирай
Recommended Posts