Loco Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Това може ли да се оправи и ако да МОЛЯ кажете ми някой стабилен лютиер в София или в близост до Монтана. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Ц,ц,ц... струва ми се - не чаак толкова евтина китара. За да си сигурен: Валери Градинарски(София). Телефон - нека някой даде телефона на Валери на момчето на ЛС - не ми е под ръка. Цитирай
Loco Отговорено Юни 15, 2009 Автор Отговорено Юни 15, 2009 Ама неразбрах ще може ли да се оправи а и айде верно дайте телефона на този Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Всичко може ако имаш пари. Виждам счупване в една от най-слабите точки на грифа на китарата. Нещо доста силно я е треснало или е седяло върху нея. Имам лошото усещане, че ще се сменя гриф или по-скоро по-голямата част от него. Това с шиниране и щифтове ми се струва, че няма да може да се оправи, защото натягането на струните ще троши грифа отново. Нека Диката и Коцето си кажат мнението, за да се знае какво те очаква като късане на нерви и летящи банкноти. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 (Редактирано) Аз мисля, че може да се залепи и оправи. Няма да стане твърде бързо, имайки предвид, че трябва да се пръне и боя, а и да се оправи байндинга, но може да стане. Редактирано Юни 15, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Loco Отговорено Юни 15, 2009 Автор Отговорено Юни 15, 2009 е как ще се смени грифа като той е заедно с бодито ? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Валери Градинарски е човекът с необходимият опит и умения. Виждал съм реставрирани от него инструменти след среща с бързият влак и трябва да ти кажа,че майсторът си е майстор та дрънка (на китара и други струнни инструменти) Гледам , местонахождение Монтана , ако това че Валери е в София не е проблем за тебе, то неговият телефон е 0898/955472 Поздрави и не се опитвай да си ремонтираш китарата сам ,може да стане по-лошо. Цитирай
Loco Отговорено Юни 15, 2009 Автор Отговорено Юни 15, 2009 Ами то незнам как стана,но ме удари ток и аз я изпуснах утре ще ида в РФ да видят ако е нещо по китарата дали може да се оправи,ако не ще я нося при него Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Пробвай преди това да се свържеш с него и да се разберете ,защото неговото ателие се намира доста близко до РФ и така ще можеш с един изтрел да свалиш два заека. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Щом те е ударил ток - провери си заземяването на контакта с фазомер. Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 15, 2009 Отговорено Юни 15, 2009 Да! Може да се възстанови китарата. Не са чак толкова тежки пораженията. Историята помни къде къде по-умопомрачителни случаи. К. Димитров Цитирай
vlex Отговорено Юни 16, 2009 Отговорено Юни 16, 2009 Пич, хората ти го казаха - нищо съществено. Напълно възможно е да се разминеш само с лепене без шиниране. Щом е нектру значи наистина няма как да се сменя грифа, което пак подчертавам не е проблем, просто защото счупването не е чак толкова фрапиращо. Звънни на Валери и му я остави да я погледне. Междувременно си виж заземяването на контактите, както ти казаха, и дай някой да ти погледне усилвателя - може нещо в него да офазява масата и оттам да те тряска, нищо че контактите са ти заземени както трябва. А ионаче ме съмнява РФ да ти помогнат съществено преди залепянето на главата - ще се измъкнат най-вероятно с това, че като си я изтървал ти си я счупил и затва е биело ток, а след ремонта - че е бърникана и няма вече гаранция. Все пак пробвай - предполагам, че дори и да не стане Валери ще бъде в състояние да погледне и електрониката. Успех! Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts