synchu Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 То май това Studiotone е възможното най-доброто решение за свирене вкъщи и записи. Към 160$ май струваше, 20 вата, 3 канала, all-tube... бе супер ! И е холандска фирмата, което значи че преноса до тук би трябвало да излиза по-евтин. ако го видиш за 160$ некъде обади ми се да си зема 5 1000 euro e... ( Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 То май това Studiotone е възможното най-доброто решение за свирене вкъщи и записи. Към 160$ май струваше, 20 вата, 3 канала, all-tube... бе супер ! И е холандска фирмата, което значи че преноса до тук би трябвало да излиза по-евтин. kvi 20 vata!? tva po gore e made in Italy i e samo ot НУЛИ И ЕДИНИЦИ Цитирай
bulby Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Хехе, прав си. То е пишело 1600$, а аз съм прочел 160$ Явно е много яко де... Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 От 3 месеца има процеесор още свири с камиончето, щото не го кефели звуците на Zoom-a Е може наистина да не се кефи на процесора момчето... Аз имам един GNX 4 тук от 3 седмици вече (на един приятел е де) и признавам че вади страхотен звук (за каквато и да е музика) ама аз си се кефя повече на мръсния дистър на Boss Bluesdriver. Ама щом и не знае как да си ги наглася... Цитирай
Delyan Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 :wow: Не мога да повярвам на ушите си!!! Бах ***********!!! Наистина много яко!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 но некой хора и 20 ампа пак немогат саунд да си докарат... Някои като мен! Аз имам 36 под ръка(+24 под другата) хехехехехе Ама то мерак иска и време,мноооооого време... Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 ХАААА Тва е СУПЕР!! Обаче целия саунд ли е правен с този софтуер?? Защото на мен основния проблем ми е в драйва?? Иначе и с Guitar Rig се вади готин саунд но няма добър дистър!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 ХАААА Тва е СУПЕР!! Обаче целия саунд ли е правен с този софтуер?? Защото на мен основния проблем ми е в драйва?? Иначе и с Guitar Rig се вади готин саунд но няма добър дистър!! spoko s samo softuer a guitar rig daje ima i po qk eto samo s guitar rig http://www.cmusicforum.com/dimitar/MitkoGreatCat.mp3 Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Хааааааа Митак, сигурен ли си че тва си го извадил само с Guitr Rig?? Щото аз в къщи се мъча като грешник ама немога да извада никъв саунд без да си включа отделно дистъра??? Който съответно е един правен фуз Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 Хааааааа Митак, сигурен ли си че тва си го извадил само с Guitr Rig?? Щото аз в къщи се мъча като грешник ама немога да извада никъв саунд без да си включа отделно дистъра??? Който съответно е един правен фуз Убеден съм трябва ти ДИРЕКТ БОКС после преди всичко неща поствяш един EQ low shelf и режеш под 60 херца и диста се изчиства Цитирай
bulby Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Е, но ти си и с много изродска саунд карта. Не всеки има "Luna" Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 Е, но ти си и с много изродска саунд карта. Не всеки има "Luna" пак не сте ме разбрали!!!!!!!!!!!!!!! тя не влияе в тона и саунда бе хора замислете се малко по сериозно над върпроса :read: аз не запсивам неща с микрофон иза3000$ конверторите не променят звука на ГуитарРИГ Цитирай
Delyan Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 тя не влияе в тона и саунда бе хора замислете се малко по сериозно над върпроса аз не запсивам неща с микрофон иза3000$ конверторите не променят звука на ГуитарРИГ Тук малко не съм съгласен!!! Ако говориш за ADC и DAC - влияят!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 тя не влияе в тона и саунда бе хора замислете се малко по сериозно над върпроса аз не запсивам неща с микрофон иза3000$ конверторите не променят звука на ГуитарРИГ Тук малко не съм съгласен!!! Ако говориш за ADC и DAC - влияят!!! Друг път :read: Цитирай
Recommended Posts