kirilp Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 П.С. Не ви ли пречи middle адаптера, който се поставя при повечето модели на Ibanez?Питам защото мен наличието на такъв малко ме затруднява. Въпрос на свикване е. Принципно пречи, но дава звук коренно различен от другите два адаптера и мен много си ме кефи! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 (Редактирано) П.С. Не ви ли пречи middle адаптера, който се поставя при повечето модели на Ibanez?Питам защото мен наличието на такъв малко ме затруднява. Е, айде сега.... ако не е HH, не е китара . То среден адаптер имат над половината електрически китари по земята. Ами.... не, след като човек посвикне не пречи особено, а може и да се смъкне надолу, ако чак толкова се пречка. Редактирано Юни 12, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Slacoth Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Е, айде сега.... ако не е HH, не е китара . Що, и HS също става. Цитирай
sasog Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 не разбирам? как да пречи? Да го закачаш с перцето при свирене, да кажем Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 (Редактирано) Сваля се ниско като ти пречи,доста китаристи изполващи заглушаване свирят с ръка на бриджа -къде идва перцето в случея? Това е характерно за Фендер китаристите,но ако свирят с друга китара пак се опират на бриджа вижте дядо Пейдж примерно. Редактирано Юни 12, 2009 от Hillbilly Цитирай
Slacoth Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Абе то хубаво ще го свалиш, обаче говорим за 5 до 7 милиметра, а тогава много слабо ще лови сигнала и тогава няма да има особен смисъл от такъв адаптер. Но да не правим проблем от това, на мен би ми пречил и затова съм си купил китара без среден адаптер и готово. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Просто ще кажа, че имам няколко китари със среден адаптер, не го държа ниско и го закачам само от време на време, да кажем веднъж на 20 минути и то когато не внимавам. До навик е. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 И мен ужасно ме дразнят средни пикапи. Мнението, че грифа на Сатриани е правен за него не е много вярно, защото е 99% Фендър гриф. Цитирай
billymilano Отговорено Юни 13, 2009 Автор Отговорено Юни 13, 2009 Добра де, вече имам Джаксън... ще видим Цитирай
horsefucker Отговорено Юни 13, 2009 Отговорено Юни 13, 2009 Батка, не че нещо, не всеки може да си позволи 4 цифрени суми за усилвател, ама с това Marshall-че няма да можеш да сравниш като хората 2-те си китари. Ще се съгласят всички предполагам, че 70% от звука на китарата е усилвателя. На Peavey-то Джаксъна звучи много добре и pinch harmonics на първа струна даже може да се прави щото има яко гейн за високите и средните тонове. Иначе китарката е супер - гаранция че ще те изкефи на макс! Цитирай
billymilano Отговорено Юни 13, 2009 Автор Отговорено Юни 13, 2009 е замислям аз един по-силен маршал тая седмица, ще видим... Сега отивам до една репетиционна да видим кон боб яде ли или тц Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Юни 16, 2009 Отговорено Юни 16, 2009 Някой има ли DK2, проявявам интерес към него. Цитирай
rainking Отговорено Юни 16, 2009 Отговорено Юни 16, 2009 Някой има ли DK2, проявявам интерес към него. Имам DK2T Цитирай
Recommended Posts