Мартин Кюков Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Искам да попитам,какво означава знакът "%" в нотното писмо ... Благодаря предварително Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Абе занимавал съм се с ноти, ама процент не съм виждал там. Може пък да са били ноти без лихва, знам ли... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Повторение: ако е след група ноти - повторение на групата ноти веднъж; ако е по средата на петолинието между две тактови черти, без друго нещо - повторение на предишния такт; ако е по средата на тактова черта (върху нея) - повторение на предишните два такта... Така става ли? Цитирай
sasoh Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 (Редактирано) Long story short, http://en.wikipedia.org/wiki/Dal_Segno Редактирано Юни 6, 2009 от sasoh Цитирай
Мартин Кюков Отговорено Юни 6, 2009 Автор Отговорено Юни 6, 2009 Благодаря за отговорите Sasoh имах друго впредвид, знака за който питам е написан в книгата точно % Мерси все пак за отделеното време ! Цитирай
gpav Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 (Редактирано) ^ От една страна това . В една школа за електрическа китара знак подобен на процента беше даден като отбелязващ повторение на такт . Едит : Последния пост излезе докато пишех този Мартин Кюков това е твоя знак - повторение на такт . Редактирано Юни 6, 2009 от gpav Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 6, 2009 Отговорено Юни 6, 2009 Аз за момент помислих, че човека нещо се бъзика Явно аз не съм стоплил. В уики е обяснено кратко и ясно. Иначе в класически пиеси само съм го срещал, в джаз - мисля, че не. Цитирай
Nordon Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Двоичен код след процента . Цифрвата техника ме е счупила ц-ц-ц. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Абе занимавал съм се с ноти, ама процент не съм виждал там. Може пък да са били ноти без лихва, знам ли... Не знам за кой път, в стремежа си да се подиграеш на някой, ставаш за смях Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 С никой не се подигравам, помислих че човекът нещо се бъзика. Иначе се радвам, че четеш постовете ми редовно, че даже се и смееш, твоите също са ме веселили някой път. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Веселба да пада Иначе твоите постове не че ми представляват интерес , но е трудно да се заобиколят. Те във форума са НАВСЯКЪДЕ! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Е не можем всички като тебе - все по темата и информативно... Цитирай
Daniel_V Отговорено Юни 7, 2009 Отговорено Юни 7, 2009 Абе занимавал съм се с ноти, ама процент не съм виждал там. Може пък да са били ноти без лихва, знам ли... Не знам за кой път, в стремежа си да се подиграеш на някой, ставаш за смях Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Айде по-спокойно и без тъпи заяждания. Просто някой е ползвал знака "процент" вместо "оня там", защото си приличат визуално. Вие война направихте... Цитирай
Recommended Posts