spineless Отговорено Ноември 22, 2009 Отговорено Ноември 22, 2009 Не пише Bass Big Muff, a само Big Muff, то аз незнам разлика има ли? Клиф Бъртън ползваше този който не е за бас. Цитирай
spineless Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Намерих си и схема, и ПЦБ : Сега да търся и елементите Цитирай
rinti Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 (Редактирано) Кажи ако стане, щото схемата е лесна, ама ако не е изпробвана, не ми се занимава... Ако си направиш и печатна платка, ще стане доста бързо. Иначе ето един сайт, правил съм няколко работи от там и всичко работи, пише че всичко е изпробвано, така че трябва и останалите да работят... Редактирано Декември 11, 2009 от rinti Цитирай
spineless Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 (Редактирано) Ще я провам да, но в момента се мъча да осъразмеря матрицата за платката в правилните размери (8смХ4см). Нещо пикселите на см не мога да ги оцеля и оттам или става много малка или много голяма :/ Попринцип за да излезе в точните размери отпечатаната платка DPI(Dots Per Inch) на принтера трябва да са равни на PPI(Pixels Per Inch) на изоражението в компютъра. Редактирано Декември 11, 2009 от spineless Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 spineless, ползвай програма за векторна работа. Направи си правоъгълник със зададени от теб габарити, импортирай картинката и я "бутни" в тоя правоъгълник. Така ще имаш точен размер. ПС: HINT: вдигни контраста на картинката до максимум, за да не ти излезне черното от картинката като тъмно сиво. Цитирай
bluelemon Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 (Редактирано) spineless дай платката ще ти я оразмеря. Или си я оправи във photoshop. А nikifena ме е преварил. Иначе за цвета я пусни grаyscale най добре. Редактирано Декември 12, 2009 от bluelemon Цитирай
Niqzi Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 Някой ако може да сложе схема на digitech death meta ще съм му благодарен. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 22, 2010 Отговорено Февруари 22, 2010 (Редактирано) Има я. Напиши в гугъл "DOD Death Metal schematic" и ще я намериш. За по-новата схема на диджитек съм почти сигурен, че няма да я намериш. Тя си има и спийкър симулаторче. От друга страна, ще звучиш много по-добре със свестен усилвател, отколкото с това педалче. Ако мислиш да ползваш само него(без хубав усилвател), икам да ти кажа(като човек, който е сглабял и него, и MetalZone, и Супер Метал и много подобни педалчета), че макар и в началото да ти хареса, в общи линии ще се поизгубиш времето(ако гониш качествен метъл звук). Редактирано Февруари 22, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts