Jump to content
Българският форум за музиканти

"Приключение" в търсене на Т О Н А


Recommended Posts

Щом цвета е по - топъл а китарата е сандвич ще стане хот-дог :surprise:

 

Много е хубава така ! Според мен повече и тича отколкото с по-блед топ :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 231
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Финиша е страхотен! Вярно, че флейма не е най-явно изразения, но все пак е джам работата!

Честно казано, не мога да си представя китарата сега, ако ще е с такъв финиш, с хромиран хардуер. По-скоро си я представям с позлатен. Мисля, че много ще й ходи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Флейма е неравномерен и ситен. Ако беше супер качество, тогава нямаше да я мислим изобщо. Бърста е дискретен и присъствието му е до толкова, колкото да не бледнее лицето. Също така трябва да се има предвид, че цвета на клена клони към червеникъв. Оттам идва затруднението да се докара пясъчен цвят (Telerig е напълно прав).

 

К. Димитров

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китарата става приказна. Като цвят е много красива и не смятам, че е толкова нужно да се гони самия пясъчен цвят, който мен лично не ме радва особено. Дотук шарките са неангажиращи, което я вади от графата "Вижте какво имам, което вие си нямате!". Тази квалификация прави музикалния иструмент да изглежда някак като вещ, а не като инструмент. НАММ китарите са красиви и определено качествени, но личните ми представи за цвят и шарки на флейма са именно такива като сегашните. А като риск да изкажа некомпетентно мнение, виждали ли сте развяни дюни от вятър. Точно това е ефектът, който се е получил и мен много ме радва. Добра работа на майстора и дано клиента се смили и не прекали в желанията си, които могат да вкарат още визия, но да направят китарата да изглежда като една скъпо ламинирана маса, която седи в хол стил Рококо. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и дано клиента се смили и не прекали в желанията си...

Е хубу де, предавам се - така остава! :offtopic-001:

Предполагам, че на живо цвета ще е още по-силен, тъй като сега е малко ограничен от мониторите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Виж, не го казвам, за да се предаваш :ph34r: Казвам го, защото китарата е красива и към този момент. Всеки клиент има право на изисквания и Коцето го знае като действащ лютиер, който предлага качество и задоволява капризи на такива като нас :offtopic-001: Аз си споделям моето лично мнение и не искам да е определящо за компромис, който ти ще направиш спрямо своите виждания за тази китара, която е ТВОЯ и ТИ ще свириш на нея :) Ще го кажа в духа на всеки съвет за питане за нов инструмент - Хора много, виждания много, предпочитания разнообразни. Отиваш, виждаш, пипваш, свириш и чак след това взимаш и си тръгваш с една голяма усмивка. Дотук Коцето не е направил всичко. Имай предвид, че електрониката и струнника ще окажат визуално влияние. Потовете - също! Има прекалено много неща за правене преди да кажа, че много ти завиждам. Към този момент просто се радвам какви сте мушмороци и как работите с много желание и умения. :thumbs_up:

 

П.П. Коце, освети китарата с бяла лампа под ъгъл, който няма да дава отражение, така че да не се налага да използваш светкавица при снимането. Лакът дава гадни бликове, които лъжат окото. Чакаме още снимки, че устите са пълни със слюнки от този Sand-Witch.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимката не е правена със светкавица! Блика, който се вижда е от лампата над китарата, а цвета е почти без разлика от ралния. Всъщност при арч топ винаги ще се получават бликове, както и да се снима. Снимката наблюдавана чрез моя монитор изглежда малко по-тъмна, но много малко. Впечатленията относно цвета са различни и то наистина причината е в мониторите. Пробвах на друг монитор - има осезаема разлика.

Когато щракна следващите снимки ще може да се направи сравнение за цветовете.

 

К. Димитров

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към този момент просто се радвам какви сте мушмороци и как работите с много желание и умения. :girl_witch:

... устите са пълни със слюнки от този Sand-Witch.

:offtopic-001: Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма за какво, друже :offtopic-001: И двамата сте така обсебени от тази китарка, че да ни е кеф да ви гледаме как се развивате в действията си. Както е казал народа - Който го може, го може :girl_witch:

 

Ако аз бях хванал да ти я правя щеше да се чудиш колко по-гадно име да й сложиш, за да не можеш да я гледаш и да те е срам, че я имаш. Красавица става и ще скоро ще ти цъкаме над писанията във Фукня :) Коце, много можеш и много правиш, човеко. Хвала на текиви граждани!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не повтарям казаното от EAmechaniX ... :offtopic-001:

 

П.П. Китарката се получава завидно добре, като се има предвид, че се прави дефакто от нищо. На мен ми харесва как започна да се оформя, макар да бях скептик от начало.

 

К. Димитров

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оле, китарата е страшно красива. Представям си каква ще е като стане готова :rocker: дано и да звучи толкова хубаво колкото и изглежда .. успех .. :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.