BassTraffic Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 (Редактирано) Вчера малко се затрудних в опита си да обясня за еднаквостта (успоредността) на повърхността, на тялото и фингърборда. Предполагам, че никой не е успял да разбере за какво става въпрос, като се има предвид, че когато прочетох писаниците си - очите ми се кръстосаха. След корекцията на дълбочината, на грифа спрямо тялото направих нови снимки. Така изглеждаше грифа преди.... ...така изглежда сега. Та това имах предвид. Шо се отнася до формата на главата и успоредността на струните...там ще бъде пълна импровизация (както от моя страна, така и от страна на EAmechaniX). К. Димитров Редактирано Май 26, 2009 от BassTraffic Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 (Редактирано) Доколкото виждам (топа не ми се вижда тумбест),сега гриф и тяло са в една равнина,тоест без ъгъл на грифа? А ,не е така,подведох се от предните снимки.. Редактирано Май 26, 2009 от Hillbilly Цитирай
BassTraffic Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 (Редактирано) Има още малко работа по арч топ-а. От снимките наистина изглежда не особено издупен, но всъщност е 13мм. Грифа е наклонен спрямо тялото точно толкова, колкото позволява струнника (Ray Bridge). В този случай не се търси определен наклон. Наглася се спрямо настоящият струнник. К. Димитров Редактирано Май 26, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 27, 2009 Автор Отговорено Май 27, 2009 A-a-a, не тъй...искам точен наклон! К'ви са тия струнници? Да не стане бивш струнник набързо! Ся, искам да Ви помоля, да дадете идея за име, 'щото нямам намерение да си остава Ария.То и без т'ва остана само спомен от нея - ''лека и пръст''. Ако ми хареса нещо, ще го използвам а кръстника, ще бъде възнаграден с една виртуална бира - аз черпя. Цитирай
Басурендер Отговорено Май 27, 2009 Отговорено Май 27, 2009 (Редактирано) бирАРИЯ авАРИЯ Редактирано Май 27, 2009 от Басурендер Цитирай
oldman Отговорено Май 27, 2009 Отговорено Май 27, 2009 diARIA - майтапя се естествено - Ariel - ми харесва Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 27, 2009 Автор Отговорено Май 27, 2009 бирАРИЯ Значи и ''АРИАНА'' става. Цитирай
Wanted Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 MarIa- ExtreMaria- или други таквиз ....може да и сложите Наме и аз се заинтригуваш ного ! искам и аз таквас китарГа Цитирай
ultramega Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 (Редактирано) Стига с това чревно разстройство(Ди-ариа): Две оферти от мен(по точно една с модификация) 1. 2. Редактирано Май 28, 2009 от ultramega Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 28, 2009 Автор Отговорено Май 28, 2009 (Редактирано) ''АдРИАна'' - жена ми се казва така. ...нещо не се кефя на женски имена на китари.Иначе е Cool. Wild-X е яко за модел...но за име ...Ц-ъ! Редактирано Май 28, 2009 от EAmechaniX Цитирай
BlindVictim Отговорено Май 28, 2009 Отговорено Май 28, 2009 Frankenstein ... или на галено Франки. Цитирай
Recommended Posts