edgecrusher Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Откакто реших да напусна Empyreal Destroyer си изтеглих всички авторски песни и смятам да ги реализирам под името на стария си солов проект Day 40. Предлагам Ви да чуете първото от тях Ancestors Of The Great Storm в полузавършен вид с вокали и сола. И преди съм пускал тук стари версии на тази песен, но сега може да се каже че съм на 99% доволен от аранжимента и изпълнението. Естествено барабаните ще понесът промяна след като се намеси Маестро Менгел ( Здрасти Ачо!) и също така може да има презаписани сола, защото на този запис интро солото и соло 1 са на бившия ни съ-групар Dan Harris. Надявам се да ви хареса и не песетете критики, няма да се разсърдя [PLAY] Цитирай
sw1tched Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Хареса ми като цяло, макар че песента лично за мен е малко хаотична. Също така определено ще е по-добре без интро солото и соло1 Соло барабана с тремоло дразни, но това е заради силата му и самия соло барабан. Успех с проекта Цитирай
fracture Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Ами като цяло се ядва . Според мен интрото си е добре, но барабанчето наистина се откроява прекалено. Цитирай
jFog Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 здрасти дя,много харно си звучи и про, мен лично ме гъзобъркат малко песните с над 4 минутно съдържание .. незнам що нещо изперквам с годините сигурно Сори че е трябвало да се разделиш с Епририал..ти най добре си знаеш защо и как..няма значение.Успех в начинанието! Искренно съжелявам че не сме на поне 15 пресечки и три квартала растояние бих ударил едно рамо,крак или квото е уместно в начинанието. Нека силата бъде с теб. Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 23, 2009 Автор Отговорено Май 23, 2009 ... Соло барабана с тремоло дразни, но това е заради силата му и самия соло барабан. Успех с проекта Бах! Днес слушах стриймига от майспаз на слушалки и се ужасих! Нищо чудно че ти се е сторило гадно барабанчето. Няма нищо общо с нормалния запис. Съвсем скоро ще ремиксирам парчето и ще го кача на по-читав сайт. Цитирай
sardaesox Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Катп цяло,идеите са добри,обаче-или съм вече стар,или не разбирам,ама солата определено ми звучат фалшиво-слушах и някои от другите парчета-дали китариста е решил да въвежда свой стил,или нещо друго,обаче е добре да промениш солата. двугласията в интрото са добра идея./барабаниста може да си го вземеш с теб -има "velocity" в него. Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 24, 2009 Автор Отговорено Май 24, 2009 ^ Благодаря за коментара! Радвам се, че харесваш идеите ми. Както предполагам си разбрал, един човек стои за целия запис (+ един гениален барабанист на останлите парчета от май спейз) и определено солата не са ми най-силната страна. Не съм школуван китарист и свиря така както усещам нещата, а и стила ми понякога изисква да има дисхармония и хаос. Опитвам се да влагам повече фийлинг отколото заучени скали в музиката. Наричай го странност ако искаш, но е така. Цитирай
farscape Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Интрото не повече дълго от 30 сек. Задължително със подложка клавир-щрайх(“dimmu borgir progenies of the great apocalypse”).... 2:02-2:21 сек. задължително клавири на грендажите/ а те удължени още 3 пъти по възможност 1 цял куплет.... повторението на интрото и паузите с баса напълно излишни....3:40-3:59 сек ритъма на барабаните ултра изтъркан и до болка познат, по възможност да е "обърнат ритъм"(НАПАЛМ ДЕТ-ски)....Солата в краят са супер. Но натъртването/ гренджа мисля че е безмислен.... Вокалната линия изоснови да се промени. Наслагваните китарки и играта ляв десен канал е супер. Но лично аз бих добавил тук таме 1 лайт мелодичен мотив (ARCH ENEMY - Rise of the Tyrant ), да се повтаря поне 2 пъти в песентта.... Аз така ги виждам нещата.... Обади се другата седмица ;-) Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 19, 2009 Отговорено Юни 19, 2009 Ритъмът се клати на някои моменти. За неопитното ухо не е проблем, но иначе се усеща. Но то е ясно защо: барабаните не са истински. Солата и мен ме подразниха. Като залепени са някак си. Иначе има от всичко. Мелодичен дет, траш рифове, че даже и блек елемнти се подочуха. Никога не оставай аудио-клипа с китарите така както си го записал. Слушай го внимателно и ако питаш мен, някои бих ги позиместил с няколко милисекунди назад, особено на бавните рифове, да тегли самия тежък риф, сещаш се предполагам за какво ти говоря. Пипкава работа е, ама се получава. Макар че това треа да е работа на микс инженера. Свиренето ти е супер яко. Вече работа на микс-инженера е как ще го докара на звук. Успех и за вбъдеще! Цитирай
lizardman Отговорено Юни 21, 2009 Отговорено Юни 21, 2009 Наистина интро солото и първото соло фалшивеят доста, а освен това и като че ли са изсвирени насила. Нямат идея. На мен би ми харесала заигравка с последния риф. Разчупване и забавяне на темпото, но не по изтъркан начин, разбира се. Иначе парчето е много готино. Ако дадеш повече пространство на китарите, ще стане убиец. Поне аз така виждам нещата. Цитирай
Recommended Posts