evidence Публикувано Май 10, 2009 Публикувано Май 10, 2009 здравеите на всички ,от много далго време се каниа да пиша и аз малко да се похвалиа. Та значи преди време реших да си купувам 7 струнна китара ,спрях се на лтд. но след като научих цената ,моментално се отказах защото ниама как да дам толко пари ,и реших да сиа направа сам ,и се запо4на, китарата мислиа 4е стана много сполучливо ,само4е проблемат е 4е незнам как да ка4а снимки ,затова питам ако ниакои иска да ми обиасни как то4но да ка4а сники и да покжа какво сам сатворил. мерси предварително. Цитирай
ultramega Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Погледни долу около левия ъгъл на екрана, има линк, към място където може да качиш снимки. Цитирай
evidence Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 (Редактирано) Редактирано Май 10, 2009 от evidence Цитирай
evidence Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 благодариа на всички за помоща искам да кажа че китара та е на етап боиадисване ,така4е немога да покажа на този етап краен вариан още снимки скоро ще сложа . Цитирай
carnalsoul Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 а на нормален български език можеш ли да пишеш ? Цитирай
ultramega Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 От какво дърво е? На тая снимка е много замъглено... Цитирай
Slide Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Тялото има хубава текстура, макар и не симетрична. Цитирай
evidence Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 От какво дърво е?На тая снимка е много замъглено... на тази снимка тиалото е от ,брез но после го подмених и сега е от липа ,от брезта стана много тежко. а грифат е от иасен. Цитирай
ultramega Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 а тоз налепения материал, който ще е за грифа не е ли много голямо парче, или ще се цепи за два грифа ли, ко ли? Цитирай
evidence Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 искам да се извиня за правописните грешки защото до сега не сам писам на кирилица , сащо да кажа 4е фотото ми нее в мен и затова немога да кача другите снимки , но тиа дни ще ка4а още. ми значи пар4ето за грифа е от 3 пласта и ,да наистина е по голиамо ,нарочно сам го пуснал с надмиарка за обраборка. Цитирай
BassTraffic Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 на тази снимка тиалото е от ,брез .... Навярно се има предвид брезА. Брезата не е ли с бяла дървесина? К. Димитров Цитирай
evidence Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 тиалото беше от ,,брез,, не бреза . Цитирай
BassTraffic Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 (Редактирано) "БРЕЗ"- при търсене в google няма резултати, които да опишат тази дървесина. Аз не съм и чувал за подобна дървесина и не съм работил с такава. Разкажи каква е- широколисна, иглолиста, наша ли е или внос? Да не би да имаш предвид БРЯСТ! К. Димитров Редактирано Май 10, 2009 от BassTraffic Цитирай
evidence Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 да извиниавам се грешката е моя , пишесе ,брияст, дарвото е широколистно и е почти на изчезване. Цитирай
Recommended Posts