ZTE Публикувано Май 6, 2009 Публикувано Май 6, 2009 Ето го и видеото: - Гайда G - Акордеон - Каба гайда - Цигулка - Кларинет - Влашка свирка Цитирай
barni Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Б.х маа му с таз машинка ша им скрия шапката в кръчмата Цитирай
kvelikov Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Супер, изглежда е наше производство. Бравос за майстора! Само да бяха махнали торбичката на Кауфланд, че много едно такова "битово" ....:----) Цитирай
maringtr Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 (Редактирано) Браво на изобретателите! Дано имат успех! Редактирано Май 8, 2009 от dark Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 http://www.geocities.com/juzisound/ Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 ай стига бе и на цигулката ли с духане то нее истина направо е баси мутанта оооох смех смех аз гледах клипчето със цигулката...... Цитирай
ZTE Отговорено Май 9, 2009 Автор Отговорено Май 9, 2009 Снощи са били в Нови Пазар на гайдарския конкурс и Кондов е свирил там с това чудо. Цитирай
VOSTOK Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Саунда поне на мен ми звучи доста миди, но е страхотна идея. Интересно, колко струва един подобен Джузи? Цитирай
ZTE Отговорено Май 17, 2009 Автор Отговорено Май 17, 2009 Дигитална гайда с пръстовка на кавал звучи като акордеон - в какъв чуден свят живеем Цитирай
grisha Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Дигитална гайда с пръстовка на кавал звучи като акордеон - в какъв чуден свят живеем Е тва не го о4аквахх ще ми е интересно тва да тръгне по музикалните магазини ако ве4е не е тръгнало Цитирай
Oxus Отговорено Август 11, 2009 Отговорено Август 11, 2009 (Редактирано) Джура гайдата горе-долу бива, каба гайдата е гола вода. Особено смешно ми звучи това, че ествено са я направили да е малко фалшива, та да приличала на родопска гайда .Кларинета също и бива и не бива(няма високия регистър). Общо взето това са моите инструменти и за това те ми направиха най-силно впечатление, но мисля, че от акордеонистите/клавирите няма да има нито един въодушевен П.П. Надявам се след време да няма в учебниците снимка на гайда с текст: ето така изглеждаше гайдата Редактирано Август 11, 2009 от Oxus Цитирай
luppo3 Отговорено Септември 5, 2009 Отговорено Септември 5, 2009 Не се впечатлявам от това нещо. За свирене в кръчмите и по сватбарски оркестри става, дори в този смисъл може да донесе високи доходи на производителите. Но само толкова. Не ми харесват тембрите, най-вече на цигулката - изобщо не прилича. Но все пак по кръчмите не се слуша музика чак от такова качество и за там е идеално. Цитирай
deian Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 няма нищо общо с истинската гайда ; хора които също нямат нищо общо с истинската гайда обаче ще се възползват с радост защото гледам че се свири с лекота ; ташак! Цитирай
Recommended Posts