DanelectroDC Публикувано Октомври 21, 2005 Публикувано Октомври 21, 2005 Китари от източния блок! лелеее, кви екземпляри има. особено първата съветска китара. по-болна форма няма как да се измисли сори, ако я е имало тая тема преди. в такъв случай -триите! :think: Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 (Редактирано) лелеее, кви екземпляри има. особено първата съветска китара. по-болна форма няма как да се измисли Това е хавайска (lap steel) китара. Слага се в хоризонтално положение и по позициите се свири с полирана стоманена пръчка. Всъщност това е съвсем различен от китарата инструмент. Затова е с такава "болна" форма. Виж, втората китара, обаче, е с кошмарна форма. Редактирано Октомври 21, 2005 от the_gorer Цитирай
DanelectroDC Отговорено Октомври 21, 2005 Автор Отговорено Октомври 21, 2005 (Редактирано) лелеее, кви екземпляри има. особено първата съветска китара. по-болна форма няма как да се измисли Това е хавайска (lap steel) китара. Слага се в хоризонтално положение и по позициите се свири с полирана стоманена пръчка. Всъщност това е съвсем различен от китарата инструмент. Затова е с такава "болна" форма. Виж, втората китара, обаче, е с кошмарна форма. да бе, аз за "първата произведена в СССР" китара говорех, тва е втората подред. УНИКУМ! за лап-стийла знам, чак токова загубен не съм аа ама тва чудо на инжинерната и дизайнерска мисъл ме разби. кат ти скимне си превключваш прикачения усивател в радио и ставаш "човекът оркестър" Редактирано Октомври 21, 2005 от DanelectroDC Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Муахаха,за Родину,за Сталину,вземи тая кофа водка!!! Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Чертожника-дизайнер на тия инструменти е бил болен от тежка форма на паркинсон Цитирай
TONY Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Питам се защо ли няма култови Кремонки - тип Гибсън Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 """If you are bored with making music, it´s switchable to medium-wave radio. "" Цитирай
drizzt Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Водката и космическите технологии са създали неща които ние не можем да разберем... Цитирай
jFog Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 а тунингованата Пълдинка с Димарзио направо упра пешкира Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 22, 2005 Отговорено Октомври 22, 2005 Един приятел си поръчал ел китара в кремона по каталог...ония му направили няква дето на 12-то прагче първа струна била извън грифа и той като ги попитал как ще свири на това чудо дошъл един майстор и го посъветвал като триябва да изсвири тона на 12-то ми - да натисне на 11-то ми бемол и да го повдигне. Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Тука се смях яко! Баси 6оуто.... Това си е подигравка с китарата, като инструмент направо... Все пак ми е интересно за6то никога в Изто4на Европа не се нау4иха да правят китари. Както в СССР например не се нау4иха да правят коли тогава ?!?! Много интересна и необяснима тенденция...... Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Един приятел си поръчал ел китара в кремона по каталог...ония му направили няква дето на 12-то прагче първа струна била извън грифа и той като ги попитал как ще свири на това чудо дошъл един майстор и го посъветвал като триябва да изсвири тона на 12-то ми - да натисне на 11-то ми бемол и да го повдигне. Хехе, да бе, кво толкова, че му излиза струната извън грифа?! Тоя за бендинги не е ли чувал? Ми те щом поръчкова китара правят с краката си, сещай се за серийните модели как е Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Хехе, да бе, кво толкова, че му излиза струната извън грифа?! Тоя за бендинги не е ли чувал? Дабе...то на нормалното всеки може - я се докажи като майстор с тия да видим...всичките виртуози ше окапят тука :green: Цитирай
Recommended Posts