synchu Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 "Ни можи бат' Иванье, ни ста'а" ...:/ Като са много групите просто няма достатъчно място в полето :-) А по-важно е да се виждат групите според мен. Ако някой изпитва интерес - просто кликва на линка и там си пише вече всичко. Цитирай
Xoce Отговорено Април 29, 2009 Автор Отговорено Април 29, 2009 (Редактирано) Дааааам, бях сигурен за онова, второто кайве Идеята ми беше: [дд.мм / Груп(а)и / Място], цялото това нещо, оформено като линк към съответната тема в раздела, където потребителя вече може да се запознае с евентуалното допълнително инфо, ако бандата го е предоставила. Наистина най-важното в телеграфен аспект е Дата/Група/Място Редактирано Април 29, 2009 от Xoce Цитирай
musicman Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 Миро, дай да ти едитна акаунта и да ги пишеш тея неща направо в календара? Цитирай
Xoce Отговорено Април 29, 2009 Автор Отговорено Април 29, 2009 Ами ок, ако си сигурен тъй де..шегичка Цитирай
musicman Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 ^ Айде честито Опитай да публикуваш нещо и ми кажи на лично ако имаш проблеми Може да пуснеш една тема която ще закача в какво - къде - кога за да знаят хората да пишат събитията там. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 22, 2009 Отговорено Май 22, 2009 Аз пиша за да похваля новото изпълнение на представянето на предстоящите събития! Кратко, разбираемо и изчерпателно Дано и за напред си остане такова! Браво! Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 22, 2009 Отговорено Май 22, 2009 Точно си мислех същото, човеко! Xoce, шапка ти свалям за ентусиазма Сега вече имам някаква идея къде да отида на по Кола Лайт Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Абе..., нещо изчезнаха събитията от календара. Какво става? Цитирай
Recommended Posts