Sad But True Публикувано Април 24, 2009 Публикувано Април 24, 2009 Както писах по-рано днес във "Фукня"-та, от вчера, благодарение на Zvetano, притежавам ето това. Китарата е правена специално за моите ръчички и трябва да ви кажа, че като я подхванах буквално "заспа" в тях. Тона е много добре изравнен в целия честотен диапазаон. Ето и малко технически данни: Construction: Set Neck Scale: 25.5” Body: Mahogany Neck: Maple – 3 ply Fingerboard: Ebony Nut: Zero fret Nut Width: 59mm U Neck Shape 24 Jumbo Frets 14” Neck radius Black Hardware - Q - parts Schaller M6 Locking Tuners Tune O’Matic Bridge w/ strings thru body Neck Pickup: EMG 707 TW Bridge Pickup: EMG 707 TW Electronics: 2 push/pull volume pots, 2 tone pots w/ Gibson style toggle switch Finish: Opaque Black А ето и още малко снимки: Още веднъж, благодарности на ZVetano за хубавата работа. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Идеална! Нищо повече не може да се каже. Браво на майстора и честито на собственика! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Много добре изглежда! Ще се радваме да я чуем. Иначе кой е Zvetano? Цитирай
Sad But True Отговорено Април 24, 2009 Автор Отговорено Април 24, 2009 Zvetano е лютиер от Варна. Известен е повече с басовете, които прави, но и китарите му са много добри. Подвизава се и в този форум, под това име. Ultramega - струваше си всяка минута чакане Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Инструмента изглежда чудесно! На мен най-много ми допада формата. Ваша идея ли е или е взаимствана от някъде? Честито на собственика! П.Пс. Цецо! Пак висока летва К. Димитров Цитирай
vlex Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 На мен подозрително тялото ми напомня една кремонска форма, но надали има наиситна нещо общо (конкретно триъгълният рог). Иначе изглежда добре, остава и да я чуем Поздрави, Влад Цитирай
рахата Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Здрасти и честито за новата придобивка И аз ще чакам семпли,че се чудя с какви адаптери да ъпгрейдна шектъра-от няколко седмици слушам звуци в ютюб,а един от вариантите е 707 TW ... Цитирай
Necrophagist Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 много радва китарата,със здраве да свириш Цитирай
Sad But True Отговорено Април 27, 2009 Автор Отговорено Април 27, 2009 BassTraffic - Формата донякъде е взаимствана от Gibson, но като цяло дизайна е авторски. За семплите, ще се въздържа, не че нещо, ама звуковата ми карта не е кой знае какво, в смисъл става за слушане на музика, но избягвам да правя записи с нея. Що се отнася до чуденията на рахата.....трябва да кажа, че при EMG - 707TW, каквото се чува при изключена китара, това се чува и след като я включиш в ампа, т.е. 100% предаване на акустичния звук на инструмента. Мен това много ме радва, но там вече е въпрос на вкус . Цитирай
moreto777 Отговорено Декември 10, 2017 Отговорено Декември 10, 2017 Здравейте,как да се свържа с лютиера-Zvetano от Варна?Колко е добър като лютиер,професионалист ли е ?Интересува ме за профи сетване на китари. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 10, 2017 Отговорено Декември 10, 2017 Zbetano, не живее и работи в България, така че за сетъп ще ти излезе скъпо. 2 Цитирай
Recommended Posts