noflip Отговорено Юни 8, 2009 Автор Отговорено Юни 8, 2009 ^да ти беше споменавал и ме е доста яд че не я налазих тогава Цитирай
kanavkaa Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Здравейте, с риск да повторя запитването на един съфорумник от по-горе и аз съм любопитен за мнението ви относно акустичната WALDEN D351. Имам наблюдение от последните година и нагоре ,че доста успешно са навлезли на нашия пазар (говоря за WALDEN, като цяло). Та мъката ми е че нямам възможност да пробвам техни продукти както и близки до тях (като Hohner и др. например),,, но на първо време ме интересува конкретно модела който посочих. Ако някой има по-актуален поглед за техните продукти, нека пише. Благодаря за търпението Цитирай
JD Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Едно време имаше прекрасни страт копия Clash. По скромното ми мнение, класи над средностатистическия Squier. Мисля, че са италиански. Ако попадне на някой, ще си е чист късмет. Цитирай
d4_ghero Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Много добри евтини китари ли ? Еми според мен за малкото пари си струват KRAMER , CORT , VINTAGE и EPIPHONE само добри рецензии има за туя марки а хубавите модели са от порядъка на 600 лева максимум , е при EPIPHONE най хубавите модели са за 900-1000 , но там стандарта е мн добър Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Пробвах един Billy Ray в магазина до консерваторията. Стори ми се доста добре за китара от 150 лв, като състейна около 12-то прагче беше около 5-6 секунди, което е доста добре дори за китара от следващият по-висок клас. Цитирай
MiroLambov Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Някой може ли да изкаже мнение за Hohner HW300CE (или евентуално да предложи някоя друга акустичка с метални струни, кътауей и електроника на г/д същата цена)? Цитирай
sasog Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Да потвърдя думите на Евтим:миналата седмица пробвах същя Billy Ray в Камертон.Като за 150 си лева е напълно съотносим със Скуайър, лично на мен дори ми харесва повече.Нямах възможност да посвиря по-дълго на него, но останах приятно изненадан. Цитирай
sevenstring Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 (Редактирано) ... при EPIPHONE най хубавите модели са за 900-1000 , но там стандарта е мн добър Кой точно стандарт е много добър и по-евтин, щото по мои наблюдения 900-1000 (лв.) струват LP Standard, а по-добрите модели са повечко? В смисъл, ако има някаква нова далавера, да бъдем светнати! Ако си говорим сериозно, ценово не бих отнесъл Epiphone към категорията "евтини китари" по смисъла на тази тема. Редактирано Юли 6, 2009 от sevenstring Цитирай
Додо Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 ^ Аз не бих ги отнесъл и към хубавите китари ако става на въпрос. Имаше един Епифон за 500-600 евро в Германия като ходих наскоро и грам не ми хареса. Звука си беше шит, ама това май беше заради микрокюба на който го пробвах... Проблема беше, че имаше супер слаб състейн и задираше бендовете на доста позиции, което си мисля, че е недопустимо за китара над 1000 лева. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 ^Не е като да е единствената китара над 1000лв. с подобни проблеми. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 Т'ва не може да бъде проблем...лек сетингс и всичко е Цитирай
Rado54 Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 Добра ефтина китара- според мен така както е написано заглавието а темата мойе да се тълкува по следния начин Всяка китара е добра ако струва повече от парите които си дал за нея За пример ще посоча Вестер- прави се с качество на Ам.Фендер а струва много по-малко. Всичко друго ще бъде за раздела Хвалба- аз имам еди каква си китара, много е хубава Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 Хайде не заблуждаваме хората. Качеството на Vester не е с нищо по добро от всички други евтини китари, а конкретно адаптерите им, както и на тремолата им са доста зле. Не че китарите не си струват парите, но това за американските Фендери, е съвсем нереално п.п. Имам доста наблюдения върху фирмата, както и върху Фендер, в смисъл, не говоря на изуст Цитирай
Melanholia Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Ами, аз имам 1 кухарка Stagg за 100 и съм супер доволна Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Vester имаха добри басове около 90 година. Обаче китарите така и не ми харесаха. Цитирай
Recommended Posts