prayer4eto Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Включ... Трес!!! (220V) Ма ного добро . Малко повечко "напрежение" в гласа усещам, към което песента не предразполага, но пък джазовата нотка е супер на място . Аз лично предпочитам 120V, че иначе ми изгарят бушоните Цитирай
nip Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 @Angelina Началото на изпълнението ти ме стресна леко! Little Wing е спокойна песенка и не предвещава такъв мощен старт, но след това всичко си дойде на мястото. Супер! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Благодаря за хубавите отзиви! Мнго се извинявам за причинените ви психотравми и материални щети (уплах и къси съединения) . Уча се да съм по-внимателна (макар и без особен успех)... Цитирай
kolio_k Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 На мен много ми хареса Иначе и аз имам някакво виждане за това парче като спокойно и кротко, ама пък това му е хубавото на джема, че всеки вкарва различи варианти . Ако ти се занимава, врътни един много простичък, само мелодията с думите, ще се изкефя максимално Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Мерси, Кольо! Ми..., тази тоналност не ми е от най-удобните (ако това изобщо може да е някакво оправдание). Та и това е причината да "маневрирам" с мелодията и да гоня идеята за простота и "блусария" чрез къса фрза и лек хрип на някои места (оттам и впечатлението за напрежение в гласа). Притеснявам се, че ако изпея мелодията с височините чисто, ще звукне някак сантиментално и попаджийски... Но тракът е готин и ме кефи, може и да пробвам. Цитирай
kolio_k Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 А на мен точно така ми харесва, що се отнася до тази песничка, простичко, мелодично . Аз доста често свиря бая странни музики и явно от време на време ми се ще да чуя лека и неангажираща, непретенциозна мелодия . Не че искам да ти давам акъл, но ако я пееш една октава по ниско ( на места де, не през цялото време, ти си знаеш ), би станало много спокойно, ако разбира се е удобно от певческа гледна точка, казвам го на посоки де, нищо не разбирам от пеене Цитирай
Unchained Отговорено Август 18, 2009 Отговорено Август 18, 2009 Някъде се погубиха бекинг траковете, много моля някой, който ги има, да ги качи отново. Предварително благодарим Цитирай
Recommended Posts