Amphibia Публикувано Април 13, 2009 Публикувано Април 13, 2009 от извесно време си пиша с китариста и органиста на една банда от тук, за мен велики музиканти. намерихме се случайно в интернета, а си търсят и вокал. пратиха ми доста материал и като ги слушах се изпотих пък камоли да пропея. пратих им и мой работи ...не знам. в момета се оговаряме да се срешнем. малко са на далеко около 700 км. Дортмунд/северна герм. може и да го знае някой. ако стане така да режим заедно гроздето, ще пием хубаво вино, че ще има и за всички. ако не здраве да е. нали си имаме и други планове. приятно слушане progress5 progress6 progress7 Цитирай
galingit Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 Бандата определено е много добра ! Дано да стане работата...стискам палци! Успех!!! Цитирай
MARK B Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Много яко забиват! Студийниът запис е перфектен! Смесването е Жестоко!!! Когато свирихме по кръчмите в Норвегия рок групата TNT записваше в Норвегия а смесваха в Сащ.И не напразно!!! Цитирай
synchu Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Добре звучи, ...но това твоя авторска музика ли е ? Цитирай
Amphibia Отговорено Април 15, 2009 Автор Отговорено Април 15, 2009 благодаря ви за споделените мнения. ще пиша пак ако фтаса нещо. "...но това твоя авторска музика ли е ? " не, линковете ги постнах с цел да се добие една представа за групата. Цитирай
almost a singer Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Пффф... Много добри!Гали ухото музичката Цитирай
Zlatanov Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 Extra Айде стискаме палци ... интересно ще ми е да чуя нещата с вокал ... Тъй, че си налягай парцалите и яко Цитирай
mike_portnoy Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Жестоки са композициите, саунда също е на много добро ниво. Успех на момчетата!! Цитирай
Recommended Posts