Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво мислите за китарата по-долу ?  

55 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Отговорено
  Baby Thomas написа:
Еми и аз съм от негативно настроените към тоя шут. Спийд киллс. Трънки... Б.Б.Кинг свири 1 нота за 3 такта, ама кефи няколко пъти повече!!!

А конкретно за китарата - интересно е, ама нещо не съм фен. Както и на Вай с трите грифа и т.н. бози. А да си я купя...не знам какъв кейс ще трябва да й взема. :)

:(:(:bravo::bravo::bravo::bravo:

изказах мнението си в образ

• Отговори 50
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Грам въображение не вкарвате... как да не е готин ве - супер е! :bravo:

Мислете по- разчупено.

Измислете как да свирите с ушите си на китара и ще сте №1.

Основно правило в този бизнес е да си интересен - има и други правила, но да не се правя на всезнайко :(

Не съм му чул това изпълнение, но щом е излезнал на тази сцена да свири така, значи го прави добре. Щом го прави добре - какво му е лошото?

Отговорено

ам нищо , само дету повече от половината в анкетата не виждат и нищо добро.

И мен може да ме броите там.

Лошо няма инъче...

Отговорено

Ха ха ха!Какво им е доброто на тези китаристи???Питам савсем сериозно!!!Те свирят супер елементарни неща!Нищо интересно!Просто е по-бързо...Frank Gambale примерно е и технически и умствно доооста по добре!Иначе китарата ме кефи!

Отговорено

Всъщност темата е за китарата на Анжело, а не "За и против шредърите" :bravo:

А китарата е яка :( И съвсем между другото Стив Вей има китара с 3 грифа :bravo:

Отговорено

Аз лично бих си я разцепил на 2 я със зеге я с банциг и след съответните операции щях да имам цели 2 китари. :guitar: :(

Отговорено

И на мен определено не ми харесва китарата(дори и с един гриф да беше) :ph34r:

Каква е тази грандомания не мога да разбера :blink:

За какво са ви китари по 2,3 и т.н. грифа( и то всичките с по 6 струни(айде да бяха 12 разбирам)) като всичко може да се изсвири на един гриф и то префектно.....

Отговорено

за шоу :blink:

аз предпочитам една обикновена китарка само че да е удобна и да звучи добре. 2 грифа 3 грифа 4 грифа пет залепени :ph34r:

и айде ще се въздържа от мнение за шреда и защо ползват такива китари ;)

Отговорено

хаха ебати шоуто да ти е неудобно да изсвириш 5 тона с тая огромна летва...както някой по-горе каза "Незнам закво са ви китари с по 2-3 грифа.." и даже защо ви е повече от 1 китара по принцип?? аз смятам че 1 китара е достатъчна..ако е както трябва...Вижте Сантана,или Стив Морс..ми те от 10 години свирят с по 1китара...такива като Джеймс'а дето на 2 песни сменят китара не са от най-големите музиканти според мен и само за гъзария излизат на сцена.. :ph34r:

Отговорено

А да си чувал за различни настройки, както и за това, че всяка китара има различен звук?

Оппа, това при ню метъла няма значение. Забрави какво съм казал.

И още нещо - това, което може да бъде изсвирено едновременно на два грифа, няма как да бъде изсвирено на живо само на един ;) Да не говорим, че е доста по-трудно - питайте пианистите за разликата в свиренето с една и две ръце.

Отговорено
  AXE написа:
А да си чувал за различни настройки, както и за това, че всяка китара има различен звук?

Оппа, това при ню метъла няма значение. Забрави какво съм казал.

;)

Mike Knopfler някъде беше казал, че всяка песен е различна и й трябва определена китара...

а той някак не ми се вписва в редиците на китарните гъзари ;)

Отговорено
  Baby Thomas написа:
Еми и аз съм от негативно настроените към тоя шут. Спийд киллс. Трънки... Б.Б.Кинг свири 1 нота за 3 такта, ама кефи няколко пъти повече!!!

Ти си шут,недей да говориш глупости щото си извънредно смешен с това си изказване.Аман вече от такива като тебе дето сравняват Майкъл Анджело с Би Би Кинг. ;) Спийд килс...дрън,дрън та пляс :wall:

Ти вземи се научи да свириш така пък тогава коментирай к`во правил спийд-а