synyster_vengeance Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Човек зарежи тоя пластмасов Беринджър пробвал съм набързо уа-уа-то и ми хареса, а дилей-я, ако е от HARDWIRE серията, е много добър и в него има един мод, който представлява много кратък дилей, но всъщност звучи като хорус и те съветвам да погледнеш демото на proguitarshop.com Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Човек зарежи тоя пластмасов Беринджър Кой Behringer бре? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 1.Digital delay: Boss DD2,3,5,6,7;MXR carbon copy analog delay;Hardwire Series Guitar Pedals на DigiTech;GLX 2.Chorus: Boss CE3 или CE5;Hardwire Series Guitar Pedals на DigiTech;GLX,бих добавил и други,но са по-скъпи от общо приетото. 3.Wah-Wah: Dunlop cry baby или VOX Цитирай
sasoh Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Моя съвет е да си вземеш някой процесор втора ръка, за да разбереш как звучат ефектите, и по-нататък си търси което ти е харесало на педалчета Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Ефекти които бих ползвал на този етап, май са дилей и уа-уа, може би хорус (това реално май ползвам от процесора). Моля някой които е тествал разни неща или има опит с окомплектоване да изкаже мнение какви компоненти да подбера за една добра система, но не висок клас (в класа на по-горе посочените неща). Цитирай
Cutthroat Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Dunlop Cry Baby standart wah-wah Имам такова. Много ефектен ефект, с който доста може да си поиграе човек и се използва в много стилове. Цитирай
alex_vermilion Отговорено Април 4, 2009 Автор Отговорено Април 4, 2009 Мерси на отзовалите се!!! Дилея на берингер го нямат в динакорд и щом казвате, че е зле => отпада. а тия GLX къде могат да се тестват или само от нета да ги гледам??? Цитирай
Rock Forever Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 До колкото знам в Капъша ги продават. Някъв такъв спомен ми се мотае из главата. Моя е от един съфорумник и май оттам е. Изчакай някой по-сигурен да се изкаже. Цитирай
Rado54 Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Купи си един ПОД 2.0 на Лайн 6 + футсуич или педалиера /а което т стигнат парите/и забрави за всякакви камиончета.А и ще ти излезе доста по ефтино. Хубавите камиончета са скъпи, а от ефтините няма смисъл Дано съм ти помогнал Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 (Редактирано) Защо да няма смисъл от по-евтини ефекти стил GLX? Като изключим въпроса за надеждността, примерно при Behringer, няма някаква особена схемотехническа разлика между скъпите и евтини камиончета(особено при драйвовете). Всичките отвътре са с евтини части стил TL072, 741, BC550, BF245, 2SK30A и т.н. Говоря за педалчетата стил Boss DS-1, SD-1, Metalzone, Heavy Metal и т.н., DOD Metal Maniac, Death Metal и др. Ibanez Tube Screamer, Super Metal, Power Lead, Marshall Guv'nor, Shredmaster, Drive Master, МXR+, YJM Distortion и т.н. и т.н. и т.н. Всички тези педалчета ползват евтина, ширпотребска електроника в тях. Като изключим евентуални разлики в кутията и надеждността на механичните части, не мисля, че има качествени разлики в електрониката. Редактирано Април 4, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts