Jump to content
Българският форум за музиканти

alex_vermilion

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от alex_vermilion

  1. Китара (LP копие) > Cray Baby wa-wa > Digitech Scream drive > някъв Chorus (хареса ми че не мачка звука, не му помня марката) > Ibanez Delay > AMP Lany с drive и реверб отделно за двата канала. Ползвам и двата драйва единия по-блусарски другия за по-тежък. Бих искал Китара (LP копие) > Cray Baby wa-wa > AMP Lany с drive и реверб отделно за двата канала, а останалото през loop, ама много кабел и ме мързи.
  2. Мерси на отзовалите се!!! Дилея на берингер го нямат в динакорд и щом казвате, че е зле => отпада. а тия GLX къде могат да се тестват или само от нета да ги гледам???
  3. 10х ще ги разгледам евентуално разцъкам
  4. Пичове, защо винаги когато не можете да сте полезни дрънкате глупости??????? Аз лично за ефектите които съм посочил се сещам за по 3-4 марки и поне 15 модела, а има и повече, добре че съм се спрял на на няколко ефекта че.......... трудно ми е да тествам всички, ако ги понамалим на 2,3 модела ще е супер Помолих някои да сподели опит, а не когато няма какво да каже или го мързи да напише нещо да спами темата просташки и заядливо!!! Не съм имал честа да свиря с по-голям сет и да тествам комбинации, за това реших че ако някои има желание и опит може да помогне. Явно в форума е пълно както в всеки друг с "лаладжии". Изброил съм три конкретни модела, които са по моя преценка, някои свирил ли е с тях????? какво мисли?????? Някои мисли ли, че ще е добре да добавя и още нещо??? Моля говорете точно с марки модели !! Общите приказки са безполезни!! или затворете темата, ако не ви харесва П.С. или може би и този форум ще се окаже безполезен както много други.
  5. Здравейте, Имам един тормоз тук. Ползвам Vintage LP B100 и Laney V100. Свиря разнообразна музика - и тешка и лека. Това което търся като звук е топъл и плътен, същевременоо да може да е агресивен и чист отчетлив тон с драйв. До тук съм постигнал много в тази насока. НО Ефекти които бих ползвал на този етап, май са дилей и уа-уа, може би хорус (това реално май ползвам от процесора). Моля някой които е тествал разни неща или има опит с окомплектоване да изкаже мнение какви компоненти да подбера за една добра система, но не висок клас (в класа на по-горе посочените неща). До момента погледа ми е спрял на няколко места: Beringer VM1 - Vintage analog delay/echo/chorus/vibrato Digitech digital delay Dunlop Cry Baby standart wah-wah Благодаря предварително на отзовалите се предлагайте и други неща, ако мислите, че биха звучали готино, компресори тнт. Поне ще знам какво да тествам, а не всичко по магазините щтото нямам толкова време.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.