Muteriac Публикувано Март 29, 2009 Публикувано Март 29, 2009 (Редактирано) Здравейте! Та скоро ще събирам приятели вкъщи и ми хрумна идеята да взема суббуфера на един приятел и така в 2 стари да звучат различни музики. С малко настройки на звуковата карта открих, че ако единият плеър се сложи да звучи на левия канал, а другият - на десния, работата спи. Първият си е Winamp. Проблема е, че не мога да намеря втори такъв. Пробвах с Foobar и JetAudio, уви, при тях не може да се регулират каналите. Остана BSPlayer, който върши работа, но от чисто педантична гледна точка, предпочитам да са два аудио плеъра. Можете ли да ми препоръчате такъв? Редактирано Март 29, 2009 от Muteriac Цитирай
Guest Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Защо просто не пуснеш два уинампа ? От опциите на уинампа трябва да е избрано "allow multiple instances" обаче. Цитирай
Muteriac Отговорено Март 29, 2009 Автор Отговорено Март 29, 2009 (Редактирано) Я, това не го занех! Какво ли не пробвах, за да пусна два уинампа, а е толкова просто. Хиляди благодарности за помощта! Едит: И това не върши работа - не позволява да се регулират каналите независимо за двата плеъра. Редактирано Март 29, 2009 от Muteriac Цитирай
presly Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 http://www.vuplayer.com/vuplayer.php Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Muteriac, а ако им зададеш различен драйвер (DirectSound за единия плейър, Wave Out за другия)? Цитирай
Muteriac Отговорено Април 1, 2009 Автор Отговорено Април 1, 2009 И това не го знаех. Благодаря за помощта! Иначе vuplayer ми крашва щом го стартирам. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 За Win става и Foobar2000, на мен ми харесваше. Пробвай ако искаш... Цитирай
Muteriac Отговорено Април 8, 2009 Автор Отговорено Април 8, 2009 С Foobar не може да се сменя изцяло на ляв/десен канал или поне аз не го намерих, но ще го имам и това предвид Цитирай
VSTi Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Предидоста време се заигравах с PCDJ... това е виртуален еквивалент на джейски плейъри, и може да има мониторна секция - определят се различни двойки канали (за изход), и работата става... ако имаш обаче поне 2х2 физически изхода на компа. Цитирай
Joys Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Може да опиташ също и с Virtual DJ. Много неща могат да се смесват там и разделят. Цитирай
Recommended Posts