Yves Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Тия последните, които показа Sandman са толкова скъпи, щото има подпис...всеки преценява колко е смислено това. Няма съмнение, че са уникални китари, обаче реално дали струват 2/3 от тия пари... А прословутата OUIJA е толкова скъпа, щото както виждам Томан (а може би не само те) вкарват илюзията, че имало само 50 такива китари в света, и само 15 извън САЩ и Япония....да ве Тая китара е на повече от 10 години...никой не може да ме убеди, че за цялото това време тия 15ина бройка не са се продали, та и на всичкото отгоре стоят в Томан за 5 хилядарки... Цитирай
Sandman Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 (Редактирано) Има и по-евтин вариянт на ОUIJA-та ето тук. inqubus, как разбра, че са японски? Пише ли някъде? Редактирано Март 27, 2009 от Sandman Цитирай
Trool Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/ESP_Guitars Цитирай
sasog Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 @ Yves : Искам да отбележа, че Оujia е сигнатурен модел на Кърк и е в серийно производство само тази година.Оригиналната китара е на повече от 10 години Цитирай
inqubus Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 inqubus, как разбра, че са японски? Пише ли някъде? Не съм сигурен за сигничър моделите на ESP, но стандартните се правят в Япония. Аз имам ESP и си пише Made in Japan. LTD се правят в Корея. А и ESP си е японска марка по принцип. Не изключвам някои модели да се правят в Щатите. Цитирай
fluti Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 (Редактирано) И още нещо - на Кърк ESP-тата са от елша и neck-through, докато това LTD е bolt-on и от липа. Редактирано Март 27, 2009 от fluti Цитирай
Yves Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 @ Yves : Искам да отбележа, че Оujia е сигнатурен модел на Кърк и е в серийно производство само тази година.Оригиналната китара е на повече от 10 години Ми аз оттам изхождах, че и се продава от също толкова време. Може и да бъркам Но като цяло тая тактика с "произвели сме еди колко си бройки, затова тая китара е свръх-уникална" ми се вижда малко като на WS Teleshop "побързайте, докато струва само 99,99лв, че иначе след тва ще стане 100,00" И след една година като видят, че никой не се хваща почват да ги раздават за 39,90... Цитирай
sasog Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 ^ Не се продаваше Примерно Кърк държи правата върху графиката на Mummy-то и тази китара няма да я произвеждат серийно.А Ouija-та е базирана на KH-2 (котяо пък е базирана на M II), но има графика на нея Не че има нещо общо с темата.За пояснение само. Цитирай
Yves Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 ^ Не се продаваше Примерно Кърк държи правата върху графиката на Mummy-то и тази китара няма да я произвеждат серийно.А Ouija-та е базирана на KH-2 (котяо пък е базирана на M II), но има графика на нея Не че има нещо общо с темата.За пояснение само. Мерси, не ги знаех тия работи Не за друго, ми Джеймс по ми е на сърце Иначе що е Металика - все е хубаво Цитирай
ATOC Отговорено Март 30, 2009 Автор Отговорено Март 30, 2009 АТОС, каква ще е китарата последно ESP LTD M401 BK Само дето неразбрах този модел защо в томана и сайта на ЕСП е 401, а динакорд и визиартс - 400. Цитирай
джани Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Само дето неразбрах този модел защо в томана и сайта на ЕСП е 401, а динакорд и визиартс - 400. Разликата е 400 Alder Body Rosewood Fingerboard 401 Erlekorpus Palisandergriffbrett 401 просто не е качен, не че го няма. Цитирай
synchu Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 В смисъл - единия е написан на английски, а другия на немски ли и зарадит това са разликите в номерацията на моделите ? Защото alder = erle & rosewood = palisander? Цитирай
billymilano Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 хмммм http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=55558 Цитирай
Recommended Posts