Yves Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Тия последните, които показа Sandman са толкова скъпи, щото има подпис...всеки преценява колко е смислено това. Няма съмнение, че са уникални китари, обаче реално дали струват 2/3 от тия пари... А прословутата OUIJA е толкова скъпа, щото както виждам Томан (а може би не само те) вкарват илюзията, че имало само 50 такива китари в света, и само 15 извън САЩ и Япония....да ве Тая китара е на повече от 10 години...никой не може да ме убеди, че за цялото това време тия 15ина бройка не са се продали, та и на всичкото отгоре стоят в Томан за 5 хилядарки... Цитирай
Sandman Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 (Редактирано) Има и по-евтин вариянт на ОUIJA-та ето тук. inqubus, как разбра, че са японски? Пише ли някъде? Редактирано Март 27, 2009 от Sandman Цитирай
Trool Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/ESP_Guitars Цитирай
sasog Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 @ Yves : Искам да отбележа, че Оujia е сигнатурен модел на Кърк и е в серийно производство само тази година.Оригиналната китара е на повече от 10 години Цитирай
inqubus Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Sandman написа: inqubus, как разбра, че са японски? Пише ли някъде? Не съм сигурен за сигничър моделите на ESP, но стандартните се правят в Япония. Аз имам ESP и си пише Made in Japan. LTD се правят в Корея. А и ESP си е японска марка по принцип. Не изключвам някои модели да се правят в Щатите. Цитирай
fluti Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 (Редактирано) И още нещо - на Кърк ESP-тата са от елша и neck-through, докато това LTD е bolt-on и от липа. Редактирано Март 27, 2009 от fluti Цитирай
Yves Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 sasog написа: @ Yves : Искам да отбележа, че Оujia е сигнатурен модел на Кърк и е в серийно производство само тази година.Оригиналната китара е на повече от 10 години Ми аз оттам изхождах, че и се продава от също толкова време. Може и да бъркам Но като цяло тая тактика с "произвели сме еди колко си бройки, затова тая китара е свръх-уникална" ми се вижда малко като на WS Teleshop "побързайте, докато струва само 99,99лв, че иначе след тва ще стане 100,00" И след една година като видят, че никой не се хваща почват да ги раздават за 39,90... Цитирай
sasog Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 ^ Не се продаваше Примерно Кърк държи правата върху графиката на Mummy-то и тази китара няма да я произвеждат серийно.А Ouija-та е базирана на KH-2 (котяо пък е базирана на M II), но има графика на нея Не че има нещо общо с темата.За пояснение само. Цитирай
Yves Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 sasog написа: ^ Не се продаваше Примерно Кърк държи правата върху графиката на Mummy-то и тази китара няма да я произвеждат серийно.А Ouija-та е базирана на KH-2 (котяо пък е базирана на M II), но има графика на нея Не че има нещо общо с темата.За пояснение само. Мерси, не ги знаех тия работи Не за друго, ми Джеймс по ми е на сърце Иначе що е Металика - все е хубаво Цитирай
ATOC Отговорено Март 30, 2009 Автор Отговорено Март 30, 2009 inqubus написа: АТОС, каква ще е китарата последно ESP LTD M401 BK Само дето неразбрах този модел защо в томана и сайта на ЕСП е 401, а динакорд и визиартс - 400. Цитирай
джани Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Само дето неразбрах този модел защо в томана и сайта на ЕСП е 401, а динакорд и визиартс - 400. Разликата е 400 Alder Body Rosewood Fingerboard 401 Erlekorpus Palisandergriffbrett 401 просто не е качен, не че го няма. Цитирай
synchu Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 В смисъл - единия е написан на английски, а другия на немски ли и зарадит това са разликите в номерацията на моделите ? Защото alder = erle & rosewood = palisander? Цитирай
billymilano Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 хмммм http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=55558 Цитирай
Recommended Posts