bluelemon Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Понеже пича казва че китарата не е за него а за абсолютен аматьор каквото и да му вземеш от по-горе изброените все тая. Човека ако се зариби сам ще си избере инструмент по нататък. В момента и аз се оглеждам за такава китара и съм пробвал вече всичко по магазините. Cort имат няколко модела за тези пари Cort KX5 - G254 - G210 - X-6, като цените са между 300 и 350лв. Скуаер имат също няколко модела, както и Washburn. Лично аз съм се ориентирал към X-6 понеже не можах да намеря пазена китара втора ръка и чувам добри отзиви за кортовете. Успех и да се похвалиш какво си купил. Цитирай
Pandemonium Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Единствения правилен отговор на нещата е, както се каза по-горе: Отиди, виж, чуй, пипни. Ако не разбираш, вземи си човек, който разбира от тези неща, за да и помогне с избора. В този ценови клас, можеш да попаднеш както на китара, която не става за нищо, освен за подпалка за камината, така и на нещо, което си струва парите, та даже са се "объркали" и са сложили по-читав материал. Такъв е случая с моя Скуайър - направен е от читаво и тежичко дърво. Звукът му не може да се мери, с това което съм пробвал при разни турове по магазините в този ценови клас. Но това е 1 на милион. Просто трябва да пипнеш китарата, преди да я вземеш. Не става с марки/модел/хъмбъкери/сингъл койли. Всичко това е толкова относително и въпрос на личен вкус, че не си заслужава даже да го четеш изобщо. Има раздел с магазини - той ще ти е по-полезен според мен. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 (Редактирано) . X серията е много яка ( Washburn) , мисля че беше някъде 300 лева . Лошото обаче че адаптрите и са доста слабички Редактирано Март 24, 2009 от stratevcaster2 Цитирай
yohooo Отговорено Март 24, 2009 Автор Отговорено Март 24, 2009 (Редактирано) Дилемата вече е Корт Cort KX5 или Стаг. И двете са между 280-300лв и са доста прилични ,смея да кажа. Вие какво бихте ме посъветвали? Редактирано Март 24, 2009 от yohooo Цитирай
hypnocil Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 (Редактирано) Пробвай и двете една след друга, която ти се стори по-добра и по-удобна - вземи я. Редактирано Март 24, 2009 от hypnocil Цитирай
yohooo Отговорено Март 24, 2009 Автор Отговорено Март 24, 2009 Мисълта ми е коя марка е по-читава или е трудно да се каже, те и двете са много хубави Цитирай
badValue Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Дилемата вече е Корт Cort KX5 или Стаг. И двете са между 280-300лв и са доста прилични ,смея да кажа. Вие какво бихте ме посъветвали? stagg ??? явно корт-а е кх5 ..... но така или иначе ще се стигне да пробваш 2те китари .. и какво постоянно се казва .. пипаш->взимаш(която повече те кефи) Цитирай
badValue Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Мисълта ми е коя марка е по-читава или е трудно да се каже, те и двете са много хубави и 2те марки имат .. скъпи и евтини модели ... по-читава няма Цитирай
Kikata Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Cort имат няколко модела за тези пари Cort KX5 - G254 - G210 - X-6, като цените са между 300 и 350лв. Скуаер имат също няколко модела, както и Washburn. Лично аз съм се ориентирал към X-6 Ходих преди 1 месец във Бургас и там ми казаха че Cort X-6 струва 220 евро и ми казаха че за около 300 лева е Cort X-2 която струвала 170 евро.Тея или ме баламосват или там цените са по-високи. Цитирай
badValue Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Ходих преди 1 месец във Бургас и там ми казаха че Cort X-6 струва 220 евро и ми казаха че за около 300 лева е Cort X-2 която струвала 170 евро.Тея или ме баламосват или там цените са по-високи. динакорт -> Х6 = 177,60EUR (поне толкова им пише в ценова листа 2008, а нова нямат) Цитирай
Kikata Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 На нито 1 браузър не ми го отваря това нящо дава грешка и това е Цитирай
bluelemon Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 177,60EUR това е цената. Ако всичко е наред утре ще съм горд собственик на X6 Цитирай
Death Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 177,60EUR това е цената. Ако всичко е наред утре ще съм горд собственик на X6 Купи ли я? Кажи нещо за китарата,че като и гледам характеристиките,н еизглежда никак зле. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) Мисълта ми е коя марка е по-читава или е трудно да се каже, те и двете са много хубави Явно въпреки казаното, още ти е трудно да разбереш, че когато говорим за китари в най-ниския клас, марката е просто надпис, а получаваш толкова, колкото плащаш. Затова и се каза, че е хубаво да се избере инструментът, защото може две китари, абсолютно еднакви като марка и модел да са различни като звук и качество, особено в този ценови диапазон. Все пак, това са много евтини китари. Очевидно, едни от тях са правени сряда сутрин, други - петък вечер. Редактирано Март 26, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts