Jump to content
Българският форум за музиканти

yohooo

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Location
    Враца

yohooo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. yohooo

    Китара за 300лв?

    Мисълта ми е коя марка е по-читава или е трудно да се каже, те и двете са много хубави
  2. yohooo

    Китара за 300лв?

    Дилемата вече е Корт Cort KX5 или Стаг. И двете са между 280-300лв и са доста прилични ,смея да кажа. Вие какво бихте ме посъветвали?
  3. yohooo

    Китара за 300лв?

    Вижте, аз до края на седмицата трябва да купя китара, защото съм нагърбен стова задължение. Признавам, не съм много навътре в нещата и ми е трудно. Ако ми споменете горе-долу марки ще ми е по-лесно, защото поне ще знам за какво да се озъртам. Вие сте си професионалисти, предполагам, и за вас нещата, така както ги поставям, са твърде общи и отнесени,знам! Но по-добре вие да ми кажете нещо, макар и относително, но да имам идея, вместо да ида в магазина и да ме прекарат с някой боклук. Искам само да спомена, че в момента нямам на разположение човек,който разбира ,за да ме упъти и разчитам изцяло на вас! Много ви благодаря на всички и отново се извинявам за неадекватния си въпрос.
  4. yohooo

    Китара за 300лв?

    Ами тази китара е за човек, който е абсолютен аматьор и на нея ще се учи, така че аз не искам нещо кай знае какво, но все пак не искам да е боклук! Корт доколкото знам са доста добра марка и утре ще поразгледам. Благодаря ви!
  5. yohooo

    Китара за 300лв?

    А нещо друго освен Фендер? Аз лично говорих със собственик на музикален магазин и той ми каза, че Фендерите, като тук говорим за истински такива, са от 600 нагоре. Аз лично не знам дали това е така, но като гледам Fender Bullet strat в Технополис за 250, наистина не изглежда добре! Много ще се радвам ако някой сподели още нещо по темата!
  6. yohooo

    Китара за 300лв?

    Въпросът ми е каква електрическа китара (говорим за възможно най-приличната) може да се купи с около 300лв? Ако може да ми кажете като марка и горе-долу характериситика?
  7. Ами извинявам се много за некомпетентността си, но аз честно казано нищо не разбирам от китари, просто искам да подаря нещо хубаво Точно тази част имах пред вид. Благодаря ви много! Музикалният магазин в моя град е временно затворен, така че ще бъде от Технополис, макар че там имаше само бяла и червена,но дано мога поне да направя поръчка за една с класичска разцветка. Стискайте палци да успея и отново много, много благодаря! Страхотни сте! (bow) P.S. Slacoth, виждам, че си от моя град, да знаеш кога ще отвори музикалния?
  8. Здравейте! Имам известни затруднения при купуването на китара. Тя е за подарък на човек, който не може да свири на китара, но много иска да се научи.Той самият ми е казвал, че иска Fender Squier, така, че реших, че би било добър подарък. Проблемът е следният: търсих такива китари и засега попаднах само на Fender Squier Bullet strat, но той е чисто червен, подчертавам чисто. Няма я тая бялата част, която я има според мен на всички китари от този вид (поне никъде в нета не видях да липсва тая част) Цената е 250 и доколкото знам толкова струват по принцип. Моля ви, споделете мнение, защото ми остава малко време, а това си е голяма покупка. Благодаря ви!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.