Свилен Бас Публикувано Март 20, 2009 Публикувано Март 20, 2009 Това сглобихме за два дни по случай кандидатстване за фестивалче с едно арт-проктъ и ще е малка част от всичко. Става въпрос за рисуване, видео - живо, мъртво, смесване в реално време на двете, свирене (и на стъклен контрабас...), хореография и триста други неща, които е рано да описвам още, но определено не е за всеки (както е модерно да се казва...). Основната тема е страхът, в различните му форми, а използваните инструменти в случая са бас, китара и глас... П.П.: При качването се е сменил форматът на клипа, но това ще го оправим по-късно - толкова за сега. Цитирай
RockoBG Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 ъъъъъъъъъъъъъъъъ кво? в 5 на въртележката. май требе вярно да ви набия Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Кофти дилър,баце.. Шегичка,за неразбралите. Цитирай
yotzzo Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) ^ Нищо не разбирате от ъндърграунден хай-арт. Не само с жици се живее... Редактирано Март 26, 2009 от yotzzo Цитирай
RockoBG Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Ми не разбираме да го ... Пък и ми е по-лесно като съм прост Цитирай
yotzzo Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) ^ Някакъв горски пратил един овчар в селото при свой приятел. Дал му/на овчаря/ следното препоръчително писмо: "Човеко е прозд, упати га! Панаиод". В тази връзка - да ти драсна ли едно препоръчително писъмце? Редактирано Март 26, 2009 от yotzzo Цитирай
ultramega Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 (Редактирано) Гледах го и наистина ме хвана страх - страхувам се че в БГ няма такива специалисти, които да ви помогнат с адекватно лечение ПП. Шегувам се разбира се. Винаги съм мислил че ,за да правиш нещо подобно трябва да надрастнеш себе си и предразсъдъците си Редактирано Март 29, 2009 от ultramega Цитирай
Свилен Бас Отговорено Май 31, 2009 Автор Отговорено Май 31, 2009 Пичови, това, дето го видяхте стана за два дни: първият - за снимки и монтаж и вторият - 2 часа от влизането в студиото до излизането. Химия няма - аз изпих една бира по време на представлението, китариста не пи, монтажистката също - само лекторката сe опита да изпие половин, но не успя... Та, не ни мислете химията - тя си ни е естествена, отвътре Ето до къде сме го докарали в момента: (Това е клипче, част от второто представление, което се случи да е без бас и барабани, но се справихме някак си само китара и "стъклената арфа", както я нарекоха някои - още и търсим име) Понeже инструментът ми не се вижда адекватно на клипчето, слагам отделна снимка на него: П.П.: Пускам тези неща малко неофициално, предпромоционално, но всичко с времето си Цитирай
indy Отговорено Юни 1, 2009 Отговорено Юни 1, 2009 На мен много ми хареса. Малко ми напомни Фред Фрит. Ако можеше гласа /речитатива/ да е по-малко, някак си се натрапва повече от необходимото. Супер е. Нещо, което не е толкова за слушане, колкото да ти мушне идеи в главуна. Поздравления. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 2, 2009 Автор Отговорено Юни 2, 2009 (Редактирано) Ще предам поздравите на екипа Всъщност, без бас и барабани не го бяхме репетирали (а с бас и барабани - само два пъти...) и много от идеите ги няма, понеже те (басиста и барабаниста) поддържат основната динамика, ритмика, акценти и т.н. - с тях става и за слушане, но да - не е това целта ни. Има 5 мин в началото, които липсват на клипа - те са без речитатив и там дори свиря теми и тогава говоренето не ангажира толкова много, а и в пълен състав по време на него има голяма подкрепа от липсващата ритъм секция (може и да намеря клипче и да кача от първото представление, надявам се) - тук сме един вид ънплъгд... ...но основната част е визуалната - видеото и импровизациите по/с него, както и рисуването по време на солото със стъкления бас, хореографията и дъра-бъра - "музиката" е поддържаща в случая. Речитатива го обсъждахме доста, ще го обсъдим отново. Фред Фрит - хехе, стараехме се да не прилича на нищо (но...) ,а и непрекъснато сменяме/добавяме/махаме/... по нещо... Радвам се, че те е "хванало" Редактирано Юни 2, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Ъъъ... Трябва ли да имам гласове в главата, за да схвана нещо? Цитирай
Icarus Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 А вие колко сте изгърмели Странно яко е т'ва. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 2, 2009 Автор Отговорено Юни 2, 2009 (Редактирано) @Baby Thomas: Целта е "нямащите гласове в главата" да придобият такива след края на пъъфоманса Ето нещо праволинейно, което също ми се случи по време на отпуската, надявам се да ми простиш, че прочете тази тема, след като го чуеш: Live, Драго - екс-Епизод @Icarus: Според мен не сме достатъчно "изгърмели", но работим по въпроса П.П.: Нищо не казвате за солото ми с дистър на стъклен контрабас в стил Джой де Майо?! Редактирано Юни 2, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Ъъъ... Трябва ли да имам гласове в главата, за да схвана нещо? ха ха ...това винаги помага. Поне човек не е самотен. А колкото до клипчето...има нещо интересно в него, но ще трябва доста още да поработите докато започне да задържа вниманието на зрителя/слушателя/. Цитирай
Recommended Posts