sw1tched Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 :inlove: :inlove: Такава съм си представял веднъж, чудех се дали формата влияе на звука. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 :inlove: :inlove: Такава съм си представял веднъж, чудех се дали формата влияе на звука. Да! Звучи като консервена кутия! :green: Цитирай
Fenix Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 (Редактирано) Eто една и от мен. Красива е нали? Точно затова я пускам в тоя раздел Абе знам че е офтопик ама, кажете ми, хора, какво имате против ВС Rich. Правят много добри китари, не разбирам кво толкоз ги плюете. Имат страхотни модели със най-стандартна стратокастерска форма и са убиец. Супер яки. Кво толкоз не им харесвате? Редактирано Декември 25, 2004 от Fenixbg Цитирай
bulby Отговорено Декември 25, 2004 Автор Отговорено Декември 25, 2004 Бе доста от формите им наистина са гротескни. Пробвал съм да свиря на бас BC Rich Warlock Platinum и ми беше бая неудобен, а тялото на живо изглежда дори по-зле ! Цитирай
jFog Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 ! Добре де , разбрахме че не ти харесва БиСиРайча.Аз съм МЕТАЛ и ми харесва тая марка.Няколко са марките китари които все съм искал да имам това е едната от тях и толкоз!Другото е мнение по въпроса аз за мен си знам кво искам.Пак да кажа че не ми се занимава с глупости и спирам до тук. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Би Си Рич изглеждат малко криви но важното е саунда в карайна сметка...Паркър сигурни имат кривоглед дизайнер Цитирай
bULGARIQ Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 трябва да си дебил за да се кефиш на китара която прилича на микс между ятаган, брадва и тоалетна чиния. не визирам никой. Цитирай
Sieger Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 (Редактирано) Мдаам... Определено гласувам за Silvertone Apocalypse Special Редактирано Декември 25, 2004 от Sieger Цитирай
Fenix Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 трябва да си дебил за да се кефиш на китара която прилича на микс между ятаган, брадва и тоалетна чиния. не визирам никой. Що бе, брадвите са готини: Цитирай
pacman Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Мдаам... Определено гласувам за Silvertone Apocalypse Special Apocalypse... поне името отговаря на визията на китарата Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 трябва да си дебил за да се кефиш на китара която прилича на микс между ятаган, брадва и тоалетна чиния. не визирам никой. Ааааа хахахахаха! Би ли ми посочил модела за който говориш,че ми стана интересно!Баси винаги съм си мечтал за точно така изглеждаща китара! Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Супер!Thanx a lot! Aз пък ей това си харесвам RR3 Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 И това ми харесва,въпреки че имам почти същото нещо,ама е Vinatge Razer Baritone Цитирай
bULGARIQ Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 виж, баритона не е гнусен. Цитирай
Recommended Posts