noflip Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 (Редактирано) и кво са ? създаде се отделна тема за телекастера и никой не иска да пише тука zombie guitar с толкова дупки по тялото не знам как звучи тази китарка а това е поздравче за цялото 8 битово поколение :) хаааа Редактирано Май 24, 2009 от noflip Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 Може и да се повтарям вече, но за мен няма нищо по-анти форма от това: Това също печели номинация: А вие сте тръгнали да говорите за Теле-та. Та те са ултра красиви пред тези по-горе! Цитирай
noflip Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 (Редактирано) ^да бе вярно е това. да се учуди човек на кого му харесват тия китарки че да се правят такива с формата на дъска с гриф. а те не са малко. някакъв 2x4 фетиш . Редактирано Май 25, 2009 от noflip Цитирай
RockoBG Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 a не! тая на Бо Дидли и адвокатсвам за 10-път. Тва имал човека, т''ва напра'ил. Цитирай
Pfaff Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 А бе не съм чел всички отговори но преди време попаднах на нещо подобно и съм си запазил линка http://misschickenkiller.blogspot.com/2008...nge-guitar.html Има наистина стряскащи образци Цитирай
ianev_94 Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Ето тази форма изобщо не ми харесва. Пълна брадва - все едно ще сека дърва с нея. http://www.bcrich.com/images/sm_kerry_king_nt_beast_v.jpg Цитирай
fusion Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 ^ То е достатъчно да видиш името на производителя... Тоа сигурно живее в замък и си има прислуга от малки руси момченца, които облича в червени наметала... Задължително в замъка има и кула, на която точно в полунощ той се качва всяка вечер и свири призрачно соло на някоя от зловещите си китари... ^^ Plaff, не са всички! Тия двете ми харесаха, много оригинални! Разбира се, никога не бих си купил такова нещо Но бих си направил, за стената. Нищо повече. Все пак обсъждаме само външния вид... Цитирай
TONY Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Rocko, тази за която адвокатсваш на Бо Дидли, наистина странна, но и бях хвърлил око и няколко дни размишлявах дали да не си я взема. От другата до нея на ЗиЗиТопаджията, бих избрал дъската на Бо. Ще се обоснова -формата на Бо-то е много блусарска и предполага да се ползва винаги с чаша бърбън.Другата предполага дълга, ама много дълга брада, каквато поне в момента не възнамерявам да си пускам. Цитирай
sasog Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 ^^ Според мен Рендито не е толкова грозно...по-скоро е необичайно.Не е като да не бих свирил на такава китара. Цитирай
djbnz Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Аз ще дам две.Първо една доста популярна тенекия наречена Фендър Телекастър: Напълно съгласен, отвратителна на вид. Цитирай
noflip Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 ^брато, бас ловя, че не си пипал истински телекастер през живота си! Цитирай
AlexiLaiho Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 ^брато, бас ловя, че не си пипал истински телекастер през живота си! Мисля, че темата се казва НАЙ-ГРОЗНА КИТАРА, а не НАЙ-ГРОЗЕН ЗВУК. Защо извъртате темата в различна посока, телето си е грозно и това си факт Цитирай
sevenstring Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 За мен пък са грозни повечето "метъл" китари, които се опитват да го заявят чрез формата си (бийстове, уориъри, стрели, експлоръри, звезди, брадви, скорпиони и всякаква гадинкоподобни ... може би с изключение на класическите форми на Гибсън ... а може би не). Каква е тая детска радост от тия ръбове не проумявам ... Цитирай
Recommended Posts