Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

и кво са ? създаде се отделна тема за телекастера и никой не иска да пише тука :cheers2:

zombie guitar

с толкова дупки по тялото не знам как звучи тази китарка ;)

а това е поздравче за цялото 8 битово поколение :) :) :D

хаааа

Редактирано от noflip
Отговорено

Може и да се повтарям вече, но за мен няма нищо по-анти форма от това:

G5810_xl.jpg

Това също печели номинация:

G6199_xl.jpg

:wacko:

А вие сте тръгнали да говорите за Теле-та. Та те са ултра красиви пред тези по-горе!

Отговорено (Редактирано)

^да бе вярно е това. да се учуди човек на кого му харесват тия китарки че да се правят такива с формата на дъска с гриф. а те не са малко. някакъв 2x4 фетиш :greenangel:.

Редактирано от noflip
Отговорено

^ То е достатъчно да видиш името на производителя... Тоа сигурно живее в замък и си има прислуга от малки руси момченца, които облича в червени наметала... Задължително в замъка има и кула, на която точно в полунощ той се качва всяка вечер и свири призрачно соло на някоя от зловещите си китари...

^^ Plaff, не са всички!

guitar12.jpgguitar11.jpg

Тия двете ми харесаха, много оригинални! Разбира се, никога не бих си купил такова нещо :girl_witch: Но бих си направил, за стената. Нищо повече. Все пак обсъждаме само външния вид...

Отговорено

Rocko, тази за която адвокатсваш на Бо Дидли, наистина странна, но и бях хвърлил око и

няколко дни размишлявах дали да не си я взема.

От другата до нея на ЗиЗиТопаджията, бих избрал дъската на Бо.

Ще се обоснова -формата на Бо-то е много блусарска и предполага да се ползва винаги с чаша бърбън.Другата предполага дълга, ама много дълга брада, каквато поне в момента не възнамерявам да си пускам. :girl_witch:

Отговорено

^^ Според мен Рендито не е толкова грозно...по-скоро е необичайно.Не е като да не бих свирил на такава китара.

• 4 weeks later...
Отговорено
Аз ще дам две.

Първо една доста популярна тенекия наречена :greenangel: Фендър Телекастър:

Напълно съгласен, отвратителна на вид.

Отговорено
^брато, бас ловя, че не си пипал истински телекастер през живота си!

Мисля, че темата се казва НАЙ-ГРОЗНА КИТАРА, а не НАЙ-ГРОЗЕН ЗВУК. Защо извъртате темата в различна посока, телето си е грозно и това си факт ;)

Отговорено

За мен пък са грозни повечето "метъл" китари, които се опитват да го заявят чрез формата си (бийстове, уориъри, стрели, експлоръри, звезди, брадви, скорпиони и всякаква гадинкоподобни ... може би с изключение на класическите форми на Гибсън ... а може би не). Каква е тая детска радост от тия ръбове не проумявам ...