sasog Отговорено Август 2, 2008 Отговорено Август 2, 2008 Завръщам тази тема, защото просто сърце не ми даде да пусна ТОВА в темата за най-красива китара, която е на първа страница .Е, всъщност май не е толкова зле Цитирай
trolla Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 (Редактирано) Редактирано Май 16, 2009 от trolla Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Gibson Explorer Reversed. Изключително грозна. Цитирай
billymilano Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Тази. http://fretware.cc/wp-content/uploads/2007...1972-strat1.jpg просто ме побърква тая глава и тоя финиш.... да не говорим пък за финиша - черна с бели потенциометри и "седефен" червен пикгард и бяла ръкохватка на вибратора.... НЕ ОСПОРВАМ КАЧЕСТАВАТА ИМ на инструмент обаче. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Снимката ти май не отговаря на описанието. Да не си объркал линка? Цитирай
billymilano Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 не, точно така е - сънбърст стратокастер... другата - черната не можах да я намеря Цитирай
ke3jackson Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Ненене ... накъде отива тоя свят.. какви са тия форми кво е това чудо то о по-по та най-..... а някой китарки напрао Цитирай
James Hetfield Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Подигравка със Стратокастера Нещо не разбрах кое му е грозното... Даже бих казал, че вобще не е за тоя раздел. Цитирай
rockozaurus Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Хах, интересно, и на мен ми казаха да бягам от китаристи свирещи на Ibanez...? По темата: предлагам сега да постнем теми за най-грозните барабани, басове, усилватвли, стойки, чупки итн. Не мислите ли че форума се поизчерпа откъм смислени теми?Сори за Цитирай
UglyGuitar Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) @trolla изпреварил си ме, пуснал си ми аватара А иначе цяла тема за мен, поласкан съм Редактирано Май 19, 2009 от UglyGuitar Цитирай
Slide Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Подигравка със Стратокастера Що да е подигравка? То това е най-комерсиалната форма за китара и е широко използвана. Пък Билимилано анатемоса класиката при ел.китарите... 70-ски винтидж Стратокастър, с голяма глава и сънбърст.... В пълна противоположност на темата за грозните китари, но повлиян от предните няколко поста, ще кажа, че най-много ми грабва окото сънбърст и flamed maple, както и в някои случаи също и quilted maple. (За финиш говоря). Цитирай
astagator Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 (Редактирано) Тука много хора се чудят и маят как някой може да не харесва телекастерската форма. Като един запъртък дизайнер от сумати време се чудя ззщо така тези мили китарки провокират такова отвращение у мен. И наскоро се сетих напълно - липса на злина, на ярък фрагмент или контраст.Това е възможно най-благата китара. Безволева малка глава със закърняла, нищо не изразяваща форма (сякаш не е успяла да порасне до формата на фендерската глава) Тумбесто тяло със също така тумбест и нищо не изразяващ горен рог. Нещо изключително отблъскващо според мен са различните адаптери (май най-често са таквизи), което навява на липса на концепция и насоченост, което си е едно от красивите неща при китарите попринцип. Адаптерите с външния си вид са нещо много допринасящо за излъчването. Плочката - за нея важи всичко по-горе. Самоцелна, неопределена форма, "караща" се с формата на тялото. И за десерт - потенциометрите и тази права, хоризонтална метална подложка. В завършек при телекастерите имаме масирано натрупване на неизящни форми и материали ако щете. Разбирасе, като всяка визуална простотия и това носи много чар. Тези работи горе са си лични хладнокръвни наблюдения. На мен тази китара ми мяза повече на някъкво техническо пособие, отколкото на музикален инструмент. Май единствената такава, която ми харесва е китарата на Кръпката (който е обърнал внимание се сеща за каква щуротия иде реч), но само в комплект с притежателя си, защото безкрайно си отиват и с него, като визия и с музиката която прави. Хоп, без да се цупкосват хората от дружинката, които любят телекстерчетата Редактирано Май 19, 2009 от astagator Цитирай
Recommended Posts