npace Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 това е 10-струнна китара-бас бисата? кас? (кас де брайс хаха ако някой го е виждал тоя) Цитирай
Sieger Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 http://www.gopromusic.com/get.php?id=1235 Погледът на пича е доста красноречив Режа си главата, само да видя как се свири солото на Mechanix (Megadeth) на тази талпа!!! Цитирай
vlex Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 това е 10-струнна китара-басбисата? кас? (кас де брайс хаха ако някой го е виждал тоя) Всъщност чини ми се е бас и китара на едно тяло... :think: Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 16, 2005 Отговорено Декември 16, 2005 Думите, които казах за Телекастера на Фендър си ги взимам назад. Ето една китара, която ми е много, ама много неприятна: Jackson RX10D Rhoads. Цитирай
Jeff Beck Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Les Paul Със това рискуваш да си навлечеш много ядове. Мястото на Les Paul е в най-красивата китара Цитирай
DaftFunk Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 То голяма дискусия голема врява около Телето. Има един факт безспорен : Телекастър е една от най-красиво звучащите китари на всички времена и същевременно е леко грозновата. Ако човек я приеме като инструмент (оръдие на изкуството ) може и да открие чарът и въпреки че на пръв поглед е грозна си има своята красота. Тва си е факт. Цитирай
Jeff Beck Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 било произведение на изкуството Да бе да Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Идеално е подпряна на камината, още по-добре ще стои вътре в нея. Цитирай
Jeff Beck Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Нали!! И аз така викам, а и тая е за там Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Идеално е подпряна на камината, още по-добре ще стои вътре в нея. Поне ще е полезна - ще топли Аз сега се сетих за една китара , дето я бях гледал : едит: Няма да казвам мене на какво ми прилича , защото ще загубим младата аудитория Редактирано Април 6, 2006 от RockMan2005 Цитирай
kazimbutt Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Горната "китара" си е чиста простотия. Това е подигравка с инструмента. Редактирано Април 6, 2006 от kazimbutt Цитирай
Overdrive Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Става въпрос само за визията. Аз ще дам две. Първо една доста популярна тенекия наречена Фендър Телекастър: Ето и една съвсем не толкова известна и дай боже такава да си остане Wayne Hydra Пич, тва първото е една от най-яките китари, правени някога, а като става въпрос за грозни (и не само грозни, а абсолютно смотани и не ставащи за свирене): http://meatexz.com/cheesyguitars/guitars.html гледайте и се наслаждавайте на изродиите, сътворени от комунистите Цитирай
Recommended Posts