peshoy2k Публикувано Октомври 6, 2005 Share Публикувано Октомври 6, 2005 в какво се забърках http://www.cmusicforum.com/pi/lubo-01.mp3, парчето е кавър на Всичко било е насън на Тони и си е чиста ебавка. Питайте ме дали кларнета е истински Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Октомври 6, 2005 Share Отговорено Октомври 6, 2005 (Редактирано) когато почва пианото (към края с кларнета), пробвай малко да понамалиш тарамбучките - не знам дали така се казват, ама само малко ... Интересна комбинация между лирично пиано и ориенталски нюанси, с чалгаджийски напъни да превърнат всяка мелодрама в кючек. (Уффф ама и аз пък кво ревю изпрасках). btw: кларнета истински ли е ? Редактирано Октомври 6, 2005 от fracture Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Октомври 6, 2005 Share Отговорено Октомври 6, 2005 btw: кларнета истински ли е ? Е, то в началото е толкова НЕистински, че предполагам, че молбата да го питаме това е самоирония Мен много ме кефи, влиза в графата ми "любими гаври" :green: hint: Други такива - в темата за любими кавъри в говорилнята! Евалата, Пешо! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Октомври 6, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 6, 2005 кларинета е истински бре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Октомври 6, 2005 Share Отговорено Октомври 6, 2005 гледам никой не е питал, ама кларинета истински ли е? :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Октомври 6, 2005 Share Отговорено Октомври 6, 2005 кларинета е истински бре Ето още едно доказателство колко са зле ушните ми миди Sorry, нещо не съм наред днес... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Октомври 6, 2005 Share Отговорено Октомври 6, 2005 Много яко парче, браво! Я раздуй кой участва? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 7, 2005 Share Отговорено Октомври 7, 2005 Яко маане! Много интересно. Пък кларинета си е яко ! Истински не ами, по- не може Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Октомври 7, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 7, 2005 участва един мАкедонец, ама понеже е от консервата е доста консервативен , ще го пречупим де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 7, 2005 Share Отговорено Октомври 7, 2005 аххаахахах яко яко! браво добре се е получило! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Октомври 15, 2005 Share Отговорено Октомври 15, 2005 Кавърчето е супер, а пича с кларинета направо кърти мивки. Накрая ми мяза малко на Бранфорд Марсалис дори. Евалас! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asmodei Отговорено Октомври 15, 2005 Share Отговорено Октомври 15, 2005 Браво!!! Направили сте го идеално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Октомври 15, 2005 Share Отговорено Октомври 15, 2005 200 пъти по добре от оргинала ......... утрепахте ме ... а аз си мисля че правя музика , такова изпълнение на кларинет можа да ме откаже от китарата , или най малко спокойно ще кажа, че за соло по добър инструмент от саксофон , кларинет или трумпет няма ........ върха сте )) мечтая да мога и аз така да се изразявам с музика )))))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Октомври 16, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 16, 2005 хехе, очаквайте скоро Азис в Поп вариант, тука направихме от поп на фолк, скоро може от фолк на поп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts