Black Bird Публикувано Ноември 28, 2004 Публикувано Ноември 28, 2004 http://www.cmusicforum.com/dimitar/MitkoGreatCat.mp3 Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Мяу-мяу? Евала - страхотен саунд! Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Това е най-якия sound, който съм чувал от подобно нещо!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Изтрито от Armaggideon Не че ми е работа,ама прави впечатление че яко спамиш! :stop: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Съжалявам, но на мен не ми хареса много... може би защото няма нищо друго... а може би защото до сега бях на купон... а може би защото не схванах за каква котка става дума... но нещо наистина не ми хареса много... Цитирай
Armaggideon Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Изтрито от Armaggideon @filibe Това каква връзка имаше с темата, питам аз? Въздържай се Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 Съжалявам, но на мен не ми хареса много... може би защото няма нищо друго... а може би защото до сега бях на купон... а може би защото не схванах за каква котка става дума... но нещо наистина не ми хареса много... тва не песен тема мелодия творба тва е демо саунд плъгин софтуер а котка е използвания дисторшън Цитирай
synchu Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Това е най-якия sound, който съм чувал от подобно нещо!!! Подкрепям... Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 пуснах си го и след това си пусках mixdown.mp3 на DYLAN и след това Mess Of Sorrow на Deathzone :twisted: :violin: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 пуснах си го и след това си пусках mixdown.mp3 на DYLAN и след това Mess Of Sorrow на Deathzone :twisted: :violin: нещо против мен ли имаш да не съм ти откраднал и некой друг риф. Тук не показвам музика а това че гитар риг става за дрънкане! :read: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 ХХХхахахха... съжалявам, Митак, но това че му открадна оня риф си беше чисто кощунство хаххаха Междудругото имам чувството, че сега ще почнете да се заяждате... за това ще кажа само, че той не е казал, че си му октраднал рифа, а че много прилича! А ако погледнем хронологично на нещата ти си записа твоята песен преди той неговата, така че "аре да не стигаме до саморазправа, а" Цитирай
Dylan_101 Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 За пръв път чувам GuitarRig и май това е най-сполучливата амп симулация която съм чувал досега... Аз лично бих резнал малко горното парче на 2 kHz, около -3 dB. И бих добавил +3 dB на 8 kHz, но това вече си е въпрос на вкус и уши... Цитирай
Recommended Posts