rockajiqta Публикувано Октомври 3, 2005 Публикувано Октомври 3, 2005 (Редактирано) Taka хора ще ми кажете ли каква е точно тази китара(класическа ли фолкл. ли ква)?И дали става за сериозно свирене тя е с метални струни и вади мн як звук! Китарата Редактирано Април 10, 2006 от MDFk
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 акустична.мойта е подобна.ама тая снимка е много голяма.
rockajiqta Отговорено Октомври 3, 2005 Автор Отговорено Октомври 3, 2005 Meн ми е пределно ясно че е акустична ама на такава ли се учи когато искаш да свириш професионално(на такива ли свирят китаристите)
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 ами не знам.според мен няма значение дали ще е акустична или класическа.ти струните можеш да си ги подмениш.все едно ти е за тях.
npace Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 (Редактирано) еххх Лелдоринееее колко теми се изписаха че НЕ можеш да подмениш струните? принципно като си с класическа и лепнеш метални ще ти изкривят грифа и ако сложиш на акустична найлонови или ще се скъсат струните или няма просто да се опъват (не съм сигурен кое от двете) ааа да он топик: еми няма особено значение китарата, зависи от човека, който свири :violin: иначе по-нататък когато си сигурен какъв тон искаш и започва да ти пука за детайлите (както аз се дразня че нямам хъмбъкери на електрическата ама пак си забивам като пич ) Редактирано Октомври 3, 2005 от npace
Django Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Пичове с такава китара се свири яко блус :guitar:
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 опс извинявам се.аз на мойта съм ги сменил.бях с метални,но и сложих пластмасови.учителя ми го каза.може би защото е по-добре да се започне с пръсти първото,и второ защото мойта е много стара и ще я подменя до 1-2 месеца,така че няма да има значение след като няма да я ползвам.мерси за информацията прасе
DILETANT Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 Тази кетара е по-скоро тип фолк-акустична китара и е за свирене с метални а не с найлонови струни.
Лелдорин Отговорено Октомври 3, 2005 Отговорено Октомври 3, 2005 абе да попитам тези струни случайно да са на earnie ball?аз имам такива,обаче още в първия ден в който ги купих скъсах "си".
rockajiqta Отговорено Октомври 4, 2005 Автор Отговорено Октомври 4, 2005 Mи да ти кажа честно не знам.Аз имах резервни преди ама скасах опочти всички и преди 5 месеца си взех тези о муз. магазин на центъра в Плковдив.
Overdrive Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 ебати идиотската тема !!! по тъпа не бях срещал скоро Пич кЕтарата ти на първо място е... дАрвена! И на тъкива не свирят китаристите, а трактористите, а не става да се учиш профисионално, ами само да си я гледаш. Абе кво ги мъчите тея струни? да не свирити слап базз (в случая слап кЕтара ). Малии, щом и еарньйе болллз късъти вземете си титаниеви закалени с бариево покритие и чугунено ядро с диаметар от 2 до 5мм тогава !!!
Baby Thomas Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Муа-ха-ха-ха-ха-ха-а-а-а-а-аааааааааааа. Направо ме разцепи с това мнение!!! :green: :green: :green:
SomeoneElse Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Малии, щом и еарньйе болллз късъти вземете си титаниеви закалени с бариево покритие и чугунено ядро с диаметар от 2 до 5мм тогава !!! Бе арматурното желязо като че ли малко по-евтино идва... :green: :green: :green:
kitaratapesho Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 да не свирити слап базз (в случая слап кЕтара ). определено ДА
Recommended Posts