Jump to content
Българският форум за музиканти

rockajiqta

новаци
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rockajiqta

  1. Good damn shit!!! good work,good words,strange meanings...bit 'tool'y...impressed...
  2. Додо,човече,аз не подкрепям мнението на @ледник,защото все пак красотата ,според мен, идва от дисонанса и неравноделността...Все пак сещаш се за пичове като Maynard и Jim Morrison,истински гении в текстописането(при тях каквато и да била конструкция не съществува)...Няма да се плашиш,пиши си на воля,ама следващия път като се видим може да споделиш някоя творба... Относно текста - Бива си го но не е мой тип...Разкарай идеите си от мисълта човече,само това ще ти кажа...
  3. Мiss Грация определено е добра , прави ми впечатление.Може би е леко претрупано от към изразни средства , но е дъ бест . Number 1 Fan малко ми напомняш на Систем , особено с частта за Буш. Някой беше писал за аритмичността: според мен тва дето го каза направо разкъсва изкуството,бе.Първо,аритмичността ми е един от любимите(особено при Ралин) тропи и окрасява много едно произведение.И второ - не мисля че на което и да е било изкуство може някой да налага каквито и да било ограничения .
  4. мерси,ще отскоча...
  5. ами търся си комплект за 7-стунна китара,но и в 2-та магазина в плд,които знам ми казаха че не предлагат(става въпрос за магазините на центъра).Та ако някой може да ми каже откъде...а и приблизителна цена също...
  6. дървото...брадвата?има ли изобщо нещо вадено от тях?
  7. на старите версии на GuitarPro май няма export wave.аз съм с 5 но все пак експорта на wave нещо не ми върви,не знам при другите как е...а и аз посочих универсален начин ;може на него да не му трябва само за тва ;)
  8. Манолче, приятелю , значи с конвертера си превръщаш midi в wave и след това от wave в mp3!!! Поздрави , Мишан хаха !!!
  9. мерси много!Доста приятно излиза наистина,точно от нещо такова се нуждаех...
  10. Ми ве още не са по силите ми ако мойе някои да помогне...
  11. Внета не можах да я намеря ако някой я има плс линк...
  12. Видях 3 теми по-долу че има такъв въпрос за еванесънс и предполагам че повечето от вас ще имат инфо за металика и гънс...10Х предварително...
  13. Да ама тя песента и без това се пише слято...
  14. Не мога да и намея таб на тази песен ако може на guitar pro!!!
  15. rockajiqta

    Таблатура

    Абе прав си,обаче то е някакво супер популярно и може би някой ще зае за кво става въпрос....
  16. rockajiqta

    Таблатура

    Надявам се някой да ми помогне като ми даде линк или просто да ми каже точното име на едно доста ефектно произведение.Беше някакъв блус ама не си спомням първото име-нещо от сорта на амистрал ли...
  17. rockajiqta

    Нова китара

    Честита да ти е красавицата!!!
  18. Моля ви хора дайте линк за някакви песни и табова на Окуджава!
  19. ще ме извините за може би тъпия въпрос ама каква марка и модел е китарата му?ESP ли какво,не знам?
  20. Айде кажи как се сдоби с нея и ако може и снимка щот сам заинтригуван.И ако кажеш и яко ли се свири металика с него ще те поздравя. Евала на пича дето се е писал Angus Young това е най-влудяващия китарист(абсолютен дивак) за който се сещам!!! Айде да ти е честит дзера !Наздраве,голямо дръстене да пада!!
  21. Ей,хора!Няма ли някои които да ми даде линк на таб на Щурците(без значение на коя песен) или да изкара някоя песен на таб.Единственото не6то дето намирам в нета е клетвата дайе няма и соло.PLS PLS PLS PLS Aйде а пък може и да черпя:
  22. Mи да ти кажа честно не знам.Аз имах резервни преди ама скасах опочти всички и преди 5 месеца си взех тези о муз. магазин на центъра в Плковдив.
  23. Meн ми е пределно ясно че е акустична ама на такава ли се учи когато искаш да свириш професионално(на такива ли свирят китаристите)
  24. Taka хора ще ми кажете ли каква е точно тази китара(класическа ли фолкл. ли ква)?И дали става за сериозно свирене тя е с метални струни и вади мн як звук! Китарата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.