Angelina Sekulova Отговорено Март 11, 2009 Отговорено Март 11, 2009 И двете - много странни. Второто парче - много красиво. Вълшебен вокал на втората песен, нямам думи! Доста причудлив подход към създаването на музика - звучи флуидно и някак "като от отвъдното", много чисто! Аз мога да използвам подобен стил като прелюдия към... нещо си, но ми е противопоказно да оставам прекалено дълго в този модус... Цитирай
kolio_k Отговорено Март 11, 2009 Автор Отговорено Март 11, 2009 Благодаря ви за хубавите коментарите и отделеното за слушане време @Ангелина Непременно ще предам на певицата твоето мнение за пеенето и, сигурно зарадва. Цитирай
bulby Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 Чак сега ги чух парчетата, страшно добри са! Наистина поздрави на певицата, много як подход към вокалите. Цитирай
kmfb Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 Хич ме няма по стилове и обяснения кво му е добро и кво лошо, ама толкова добре ми дойде в края на работния ден, че направо се чуваствам по-добре! Евала 'Начи да чакаме албум? Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 @Kolio_k наистина впечатляващо. С удоволствие бих си купил този албум ако излезе и го има в БГ. Можеш ли да дадеш някакво инфо за проекта? Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 кристално звучи, наистина професионално, но и с много чувство ееееех Цитирай
Бицев Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 Шапки долу! Музиката е топ-клас, продукцията иска малко да се 'пипне' - но вече 'продадохте' 20-тина диска на тая аудитория тук (и за мене един, моля!) Успех на квартета и обаждай като поректа напредне! Б. Цитирай
martist Отговорено Март 19, 2009 Отговорено Март 19, 2009 (Редактирано) Може да прозвучи малко крайно, но най-накрая да чуя малко свястна музика в тоя форум!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Моля те не забравяй да споменеш кога е готов албумът и от къде може да се вземе. П.С. С удоволствие бих участвал с някое пиано или фендер ако ви се налага някъде или друго разбира се .Имай го предвид! Редактирано Март 19, 2009 от martist Цитирай
biala Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Браво и двете песнички са готини - аз лично се изкефих повече на първата. Цитирай
savov Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 И двете парчета са наистина много приятни и успокояващи! Цитирай
fusion Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Слушал съм много странни неща. Първото като че ли е едно от най-странните В добрия смисъл. А във второто се влюбих. Сигурно съм стотния човек, който го казва, но това само го потвърждава с още по-голяма сигурност - вокалистката е страшна. И си личи, че всички си разбирате от разбирането. Много професионално... изненадващо професионално. Цитирай
estinto Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 само едно може да се каже- невроятно Цитирай
kolio_k Отговорено Април 7, 2009 Автор Отговорено Април 7, 2009 Мерси много на всички , искрено се радвам, че музиката ви е допаднала, ще предам на групата ( те всъщност да двама, певицата и аз участваме в пректа, но не сме титуляри), когато има новини, ще пиша пак Цитирай
Recommended Posts