Zball Публикувано Март 5, 2009 Публикувано Март 5, 2009 Разбрах че нашите ще ми подаряват процесор и се чудя какъв да е.Спрях се на Boss GT-8 i Boss ME-70. И 2 та се много добри но Ме то има повече врътки ( така по харесвам) и е по олеснен.Гт то си е ясно по висок клас но и 2 те ме влекат.Може ли някое мнение
ciriljhonson Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Може, шест теми под твойта. Четете бе хора,пък после питайте. Поздрави и успех.
X_eNeMy Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 ^ На бас на каквото кажеш, че няма да ми изкараш линк с тема BOSS [ GT-8 vs ME-70 ] ! Стига с това "четете бе хора", "ползвайте търсачката" и тн. За някои неща НЯМА писано, както е случая. Вместо да посъветвате момчето, го пращате да търси златната ябълка в Страната на Чудесата при феята на зъбчетата... Пич, препоръчвам ти GT-8, по-дългосрочна ивестиция е. Като си дойде при теб ще си го разучааааваш ли, разучаваш. Няма страпно. Това, при условие, че и 2те знаеш какво могат и си ги пипал. Понеже сега следват много верни отговори - пробвай и 2та. Без значение мнението на другите - вземи този, който повече на ТЕБ ти харесва. По-правилен избор от това, което ти харесваш като звук и възможности - няма да намериш.
Zball Отговорено Март 5, 2009 Автор Отговорено Март 5, 2009 X enemy наи накрая 1 свестен отговор.Благодаря то и аз натам съм се запътил но ме- то ми харесва само щото е много подредено и е като (за ламери ) ама Гт ще е. пп а за някои хора видях тая тема ама не научих нищо по подробно
preIbanez Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 ...ама те не са взаимозаменяеми...ГТ8 има ампсимулации...а МЕ70 само ефекти...
Zball Отговорено Март 6, 2009 Автор Отговорено Март 6, 2009 и ме то има амп симулаци стак клеен и там други
ciriljhonson Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 (Редактирано) Понеже сега следват много верни отговори - пробвай и 2та. Без значение мнението на другите - вземи този, който повече на ТЕБ ти харесва. По-правилен избор от това, което ти харесваш като звук и възможности - няма да намериш. От тук нататъка въпросът,"Кое от 2 те",става излишен. Точно това е бирата,пробваш,слушаш,харесваш,взимаш. Друг път няма.... Всичко друго е разтягане на ластици и лични предпочитания. Поздрави П.П. Boss ME 70 Boss GT 8 Редактирано Март 6, 2009 от ciriljhonson
Slacoth Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 (Редактирано) Който и да вземеш от двата, няма да съжаляваш, но GT-8 има своите предимства. Редактирано Март 6, 2009 от Slacoth
preIbanez Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 (Редактирано) и ме то има амп симулаци стак клеен и там други ...Упс...грешката е моя...мислях че МЕ70 е просто подобрена версия на МЕ50...а те взели че добавили симулации...лошо няма...все пак май бих гласувал за ГТ8 ако така е поставен въпроса...иначе аз ако бях на тове място за тези пари друго бих си взел...но не съм...така че успех с покупката и да му се радваш много на новото нещо...което и да било от двете... ПС:бивш собственик на ГТ8 съм и не бих повторил тази грешка Редактирано Март 6, 2009 от preIbanez
Zball Отговорено Март 6, 2009 Автор Отговорено Март 6, 2009 какво искаш да кажеч че не би повторил грешката-Гт-8 не е по добър от ме то ли
Vasil Pavlov Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 ПС:бивш собственик на ГТ8 съм и не бих повторил тази грешка Айде, сега си знам, че ще се почнат коментарите с личните предпочитания, докато накрая не се обърне темата на "за и против процесора" или "процесора срещу лампата", или "защо си мислиш, че А е по - зле от Б". Както с почти всяка тема в тоя раздел. А Марти Фрийдман НА КАКВО СВИРИ А? Той вчерашен ли е? @ Zball : Винаги така става с тия теми... не знам, при положение, че купуването ОСНОВНО зависи от личните предпочитания, какво очакваш да ти кажат? "Ей това е най - доброто, а другото е пълен боклук и не става, вземи си ЗАДЪЛЖИТЕЛНО първото!" ? пп Марти за мен си остава най - великият метъл китарист, няма кой да ме убеди в обратното - чуйте го как забива с Boss GT8!
preIbanez Отговорено Март 7, 2009 Отговорено Март 7, 2009 (Редактирано) ...в раздел продавам се продава оригинален Санасамп...Никифена изработва клонинги с отлично качество...подобен ефект+2/3 качествени камиончета и забравяш...имаш лесна и удобна преносима установка с отличен звук на същата ако не и по-евтина цена...недостатък са повечото свързващи кабели...какви са СПОРЕД МЕН недостатъците на ГТ8: 1.неудобен е за работа като повечето процесори 2.драйвовете му донякде са прилични но ако е включен директно в централното всеки среден клас транзисторен усилвател може да го отвее(лично мнение) 3.времевите и модулационните му ефекти (според мен) са ужасни.В сравнение със среден клас ефект процесор като Джи Мейджър е направо трагичен. ...единственото му предимство е че е удобен за носене... ...МЕ70 ниога не съм го пробвал... ПС: гледайи видеото разбира се съм впечатлен от изсвиреното като музика...обаче: 1.самата композиция и накъдрените тонове в нея не предразполагат към добиване на представа за истинсата същност на ГТ8 2.бас държа че в студиото не ползва ГТ8 3.когато питах китарист на легендарна траш група с когото имах щастието общувам защо използва "лайн6 под" (прекаран през пауърамп ЕНГЛ+Тюб Скримър отпред )отговора беше поради договор.Може да направим аналогия. Редактирано Март 7, 2009 от preIbanez
IgniteAll Отговорено Март 7, 2009 Отговорено Март 7, 2009 Намираш и двата ефекта в магазин, чуваш ги, тестваш и питаш продвач-консултанта и сам взимаш решението, защото някой после ще ти е крив заради личните си предпочитания.
Recommended Posts