VOSTOK Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 (Редактирано) Като решите какво ще се прави, ще пратя и съответното лого. (предполагам, че в случая говорите за онова човече, с китарата и шапката? Или за онова, с китара отзад? ) Ще трябват малко уточнения какъв цвят ще са фланелките и т.н., за да се направят някои необходими корекции, но нека се стигне до това . Редактирано Ноември 29, 2005 от VOSTOK
musicman Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 Днес или утре най-късно ще ви кажа как стоят нещата с фланелките.
jFog Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 Всичко е тип топ колеги ама ...с китарата в гъзъ много бруталити май трябва да се види и размера ХХХХХХХХХХХL искам аз черна ако може ,и евентуално колко излиза тениска + ваденка с Ник-а на дръгото ръкавче...или става дебело.Ако има минимален лимит за екстрата съм навит за няколко няма проблеми само да може. Гласувам за черни!!!
stephen Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 приятели, а защо не на гърба да сложим вечното, незабележимо поради което лого на протеста срещу присъдата на Николай Баровски? всеки знае случая и сем солидарни! е? може би ще излезе малко повече пари за щампи, но си заслужава! ако направим голяма поръчка, ще има намаление! аз съм си правил такава тениска ( със щампи на и гърба и на гърдите ) - струваше 12 лв! Прощавайте ме, ма аз свиря на тая китара, не си я завирам по отверстията!
npace Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Човечето с шапката на VOSTOK просто рулира! айде и аз съм желаещ за тениска
ba6 maistora Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 Ми ето моето предложение .Ще правя и други ей мене е тва ме кефи, ако направите и аз съм навит
VOSTOK Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 @Стефан - "китарата отзад" беше само майтап от темата за логото на форума. Картинката, за която хората говорят в случая, е ето тази: Лично аз ако реша, че ми се носи фланелка на форума, ще си я направя по мой вкус. Ако ще правим фланелка "МУЗИКАНТ.ОРГ за Николай Баровски", мисля, че е добре да се помисли за нещо конкретно; по-добре да е отделен проект, няма сми да се нашарим с лога и надписи като пилоти от формула едно, не може всичко на едно...
Katsko Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 (Редактирано) всеки който изяви желание да носи фленелка за Ники Баровски да ми пусне ЛС,ше му пратя файл с надпис-след това се отива (има много места,например в народната библиотека)и се туря за отрицателно време върху бяла китайска тениска(последно мисля беше 7 лв процедурата)...че не става красиво,не става но нали не това е целта иначе идеята за джунджурийки на форума е гот,подкрепям с две палки Редактирано Декември 1, 2005 от Katsko
stephen Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 @Стефан - "китарата отзад" беше само майтап от темата за логото на форума. Картинката, за която хората говорят в случая, е ето тази: Лично аз ако реша, че ми се носи фланелка на форума, ще си я направя по мой вкус. Ако ще правим фланелка "МУЗИКАНТ.ОРГ за Николай Баровски", мисля, че е добре да се помисли за нещо конкретно; по-добре да е отделен проект, няма сми да се нашарим с лога и надписи като пилоти от формула едно, не може всичко на едно... и ти аз имаме достатъчно фанелки със щампи от двете страни и знаем, че може да се догоди в рамките на нормален и не толкова натрапчив откъм цветове начин! аз сега като си нося Мейдънката с обложката на албума на гърдите и Еди с кървава брадва на гърба да не би да имам пари за болид?? Иначе идеята за '' човечето с китара отзад '' е наистина добра, достатъчно стилизирана за тениска! аз съм за тази щампа!!! Между другото Ювиги свириха няколко пъти с тениски, на които пишеше Освободете Н. Баровки, той е невинен! евалата на момчетата за инициативата! А нямаше ли тук във форума една дама, която предлагаше като услуга щамповане на тениски??
VOSTOK Отговорено Декември 1, 2005 Отговорено Декември 1, 2005 (Редактирано) И аз се сетих за нея - Рали, предлагаше сито печат за единични бройки и излизаше около 15-тина кинта май. Мой познат си поръча от нея тениска и е много доволен ... И Никифена я хвалеше... Редактирано Декември 1, 2005 от VOSTOK
DILETANT Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 как да се свържим с тази дама ? Поразрови в раздел купувам/продавам. Там имаше нейни обяви.
The Crow Отговорено Декември 4, 2005 Отговорено Декември 4, 2005 Ето го новият и сайт http://ars-nova.hit.bg/index.html
fLiSk Отговорено Декември 5, 2005 Отговорено Декември 5, 2005 ЛЕЛЕЕЕ Човечето с китарата отпред искам искам искам на черна тениска с тия цветове ще върви супер и искам! и на Гърба идин надпйес форумАт с 4 удивителни
rockstar666 Отговорено Декември 9, 2005 Отговорено Декември 9, 2005 Бройте ме за черна тениска с "човечето" на Восток размер Л. Пуснете съобщения,когато имате резултат!
Recommended Posts