dimrock Публикувано Февруари 27, 2009 Публикувано Февруари 27, 2009 Здравейте ние сме група ZoV и искаме да ви предложим да чуете нашето парче ROCK TEMPTATION надяваме се да ви хареса ,ако някой прояви интерес може да пише на dimrock@abv.bg нямаме издател (търсим) но имаме идей за други парчета очакваме предложения и отзиви ,а може и предложения за запис. ДА ЖИВЕЕ РОК-а ! парчето се намира тук >>>> www.myspace.com/zovband Благодаря ! Димрок(ZoV) Цитирай
W_A_R Отговорено Февруари 27, 2009 Отговорено Февруари 27, 2009 Кефи, кефи. Солото и интрото къртят Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 (Редактирано) Това доста приятно звучи, солото също много ми хареса Дано пуснете още неща скоро! Редактирано Февруари 28, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
dimrock Отговорено Април 1, 2009 Автор Отговорено Април 1, 2009 новото парче на групата се казва running и е вече готово намира се пак тук > www.myspace.com/zovband Цитирай
dimrock Отговорено Април 1, 2009 Автор Отговорено Април 1, 2009 (Редактирано) Редактирано Април 1, 2009 от dimrock Цитирай
rockfire Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Оттук директно до http://www.myspace.com/zovband Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Това новото мноо яко! Парчетата увличат, а като гледам и мацките ви харесват, което не е маловажно С тая бленда вокалът има светло бъдеще в рокендрола, успех, пичове! Цитирай
Slav Отговорено Април 23, 2009 Отговорено Април 23, 2009 Абе това парче си го имам на компа от година някъде. Мисля, че с него се бяхте явили на конкурса на Д2 ако не ме лъже паметта. Кърти здраво мивки ! Цитирай
Recommended Posts