Baby Thomas Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 Извинена сте, Snowwhite. А бихте ли споделили какво по-добро може да се намери за целта. Смея да кажа, че съм пробвал половината музикантски и китарен софт излизал на пазара, но това е най-якото за целта. П.П. Това, че съм пробвал толкова нещо не значи, че мога да свиря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Декември 5, 2004 Share Отговорено Декември 5, 2004 ми и аз ходя на уроци ама се изнервям вече. Само ноти цяла годна ноти и като гледам шкплата оште една година. а пьк никви акорди и арпежи. дали не избурзвам ?????? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Декември 5, 2004 Share Отговорено Декември 5, 2004 Нотите ти трябват само колкото да знаеш тоновете и зависимостите между тях. От музикалната теория ти трябват ладовете и малко хармония. Това е. От там нататък всеки добър китарист или си вади нещо по слух или свири това, което му е у тиквътъ. При класиката, естествено, е друго де... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ooops Отговорено Април 4, 2010 Share Отговорено Април 4, 2010 ми и аз ходя на уроци ама се изнервям вече. Само ноти цяла годна ноти и като гледам шкплата оште една година. а пьк никви акорди и арпежи. дали не избурзвам ?????? Не се шашкаи.Важното е да се забавляваш.При мен така се получи http://www.youtube.com/watch?v=z_SVBic3iB0 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Април 4, 2010 Share Отговорено Април 4, 2010 Teмата е отпреди ШЕСТ години... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Април 5, 2010 Share Отговорено Април 5, 2010 Нотите ти трябват само колкото да знаеш тоновете и зависимостите между тях. От музикалната теория ти трябват ладовете и малко хармония. Това е. От там нататък всеки добър китарист или си вади нещо по слух или свири това, което му е у тиквътъ. При класиката, естествено, е друго де... А дали това изчерпва нещата и при други стилове? На дали... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianev_94 Отговорено Април 5, 2010 Share Отговорено Април 5, 2010 Хаххаха, вече не е начинаещ ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts