sasoh Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 Мислиш ли, че такова нещо може да се обясни с 1 пост? Ако беше така - обясни ти, явно си достатъчно компетентен Цитирай
BlackSmith Отговорено Февруари 21, 2009 Автор Отговорено Февруари 21, 2009 Няма сега да дискутираме солата в пънка и музикантите от този стил. Нито колко е градивен и колко деградивен. Благодаря за насоките, ще пробвам Си и Ми минорните пентатоники и ще цъкам докато се получи нещо. Непременно ще се самообразовам по теория и ще потърся из нета материали. Цитирай
Muteriac Отговорено Февруари 21, 2009 Отговорено Февруари 21, 2009 (Редактирано) В сайта на BabyThomas има школа за соло китара и рок импровизация - може да ти свърши работа - http://babythomas.name Редактирано Февруари 21, 2009 от Muteriac Цитирай
BlackSmith Отговорено Февруари 22, 2009 Автор Отговорено Февруари 22, 2009 В сайта на BabyThomas има школа за соло китара и рок импровизация - може да ти свърши работа - http://babythomas.name Благодаря, пич, изтеглих книгите и ми свършиха работа. Общо взето тва исках. Прегледах скалите в книгата, видях един генератор за скали в нета, сравних ги със готовото ми соло и се оказа, че е вярно. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Казваш го така, сякаш като е по скалата, значи е супер-соло . Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 ми като сте толкова образовани обяснете му на човека ! Защо не го направите ??? толкова смешен егоизъм не съм виждал ... никой няма да ви вземе хляба просто един човек иска малко насоки, а и на мен ми е е интересно също ... К'ви насоки 'е майна. Той просто не скива, как да му покажа зелената сграда. Цитирай
BlackSmith Отговорено Февруари 22, 2009 Автор Отговорено Февруари 22, 2009 Ми на мен ми харесва. Записах ритъма и солото в компа, смесих ги и звучи добре. Не знам колко е супер солото, но важното е, че на мен и на групата ни харесва. След четене на теория, заучаване на скали и т.н. следващите ще бъдат по-добри Стига сте се зъбили... не съм чак толкова зле, а и няма кво да ми се доказвате. Може познанията по теория да са ми откъслечни, но тва не значи, че вчера съм хванал за пръв път китарата. Айде със здраве и благодаря още веднъж на хората, които ми помогнаха Цитирай
Rock Forever Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Браво и поздравления за солото. Не че нещо обаче дали може да го пуснеш да го чуем,че стана някак историческо тва соло Цитирай
lizardman Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Браво и поздравления за солото. Не че нещо обаче дали може да го пуснеш да го чуем,че стана някак историческо тва соло Точно. Не съм се отказал от заканата си. Цитирай
Kikata Отговорено Февруари 22, 2009 Отговорено Февруари 22, 2009 Дай да чуем прословутото соло за което се изписаха 2 страници. Цитирай
BlackSmith Отговорено Февруари 22, 2009 Автор Отговорено Февруари 22, 2009 (Редактирано) Хаха, ами то всъщност е моно и не съм го качвал още. На мен ми трябваше да видя дали звучи с ритъма (който също е моно) Другата неделя ще записваме заедно с групата и ако се получи свестен запис, ще го постна... дотогава ще изгубите желание Редактирано Февруари 22, 2009 от BlackSmith Цитирай
Recommended Posts